Kaker

oppskrifter.webp
  • 1 time 20 minutter

    I motsetning til de fleste andre (norske) ostekaker er den stekt, og uten bunn.

  • 1 time 20 minutter

    Den velkjente kaken Pavlova er en favoritt hos mange. Her har marengsen fått selskap av sjokolade, og mellom de sprø marengsbunnene lurer en fløyelsmyk eggekrem laget av trygge, norske egg og røde, friske jordbær.

  • 1 time 20 minutter

    Har du ikke rabarbra i hagen, finner du den i fruktdisken. Da er du klar til å bake denne deilige kaken.

  • 1 time 20 minutter

    Banankake er en favoritt hos mange, og en super måte å bruke bananer som ingen vil spise.

  • 1 time 20 minutter

    De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker som i denne epleterten med vaniljekrem.

  • 1 time 20 minutter

    Den tradisjonelle svenske ostekaken er syrlig og fyldig med rosiner og mandler. Kaken smaker ekstra godt lun med pisket krem og jordbær.

  • 1 time 20 minutter

    Når tilgangen på klementiner er stor, skal du bake denne saftige kaken.

  • 1 time 20 minutter

    Tiramisu er manges favoritt som dessert. Med denne enkle og raske oppskriften lykkes du garantert.

  • 1 time 15 minutter

  • 1 time 15 minutter

    Denne eplekaken kan du både ha ved siden av en kopp kaffe eller nyte den som en dessert.

  • 1 time 15 minutter

    Enten du har bakt for mye selv eller har kjøpt ferdigbakst, er denne oppskriften en fin måte å variere inntaket av pepperkaker. Den er langt mer lettlaget enn den kan se ut til.

  • 1 time 15 minutter

    En slik kake får fart på seg når du bruker sesongens bær.

  • 1 time 15 minutter

    Dette er den enkleste formen for bananbrød, og en flott måte å få spist opp bananer som er i ferd med å bli overmodne.

  • 1 time 15 minutter

    Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.

  • 1 time 10 minutter

    En deilig sjokoladekake som du og dine garantert vil like. Om du ikke spiser opp hele med en gang, holder den seg svært godt.

  • 1 time 10 minutter

    Denne sjokoladekaken gir deg skikkelige sommerfølelser. Så mørk den enn er, er den svært luftig og med smak av mandler og søt sitron. Den kan bakes uten mel.

  • 1 time 10 minutter

    Gulrotkake er både saftig, god og ikke minst holdbar. Denne er ypperlig å ta med til skoleavslutninger, dugnader og festlige lag.

  • 1 time 10 minutter

  • 1 time 10 minutter

    Lyst på en forsmak på jul? Da kan du tjuvstarte med denne kanelduftende kaken. Her har du oppskriften.

  • placeholder
    1 time 10 minutter

  • placeholder
    1 time 10 minutter

Forsiden akkurat nå
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Når tilbehøret er i boks, er middagen klar
Dagens rett
Rødkålsalat med fiken og søtpotet

Når tilbehøret er i boks, er middagen klar

Denne juleinspirerte salaten passer sammen med alt det gode du har i kjøleskapet for tiden. Og rødkål bør være i enhver grønnsaksskuff i ukene framover.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken