Når det står eplekake på menyen,er det lurt å velge en fast og litt syrlig eplesort, for vi vil jo gjerne ha et friskt resultat. Også i denne epleostekake.
Når det står eplekake på menyen,er det lurt å velge en fast og litt syrlig eplesort, for vi vil jo gjerne ha et friskt resultat. Også i denne epleostekake.
Ostekake er en gjenganger og en kaketype vi aldri blir lei. Det finnes to typer ostekake, den som blir stiv ved hjelp av gelatin og den som stekes. Denne stekes.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.
En lekker sitronostekake med mangocurd og pistasjebunn. Kombinasjonen av seig og sprø pistasjebunn med kremet mangocurd og frisk, syrlig sitronsmak gjør denne kaken til en innertier.
Denne oppskriften må du prøve: Sjokoladeostekake med kaffegelé. Men vi har noen forslag i selve oppskriften om du ikke kjører kaffelinja som eksempelvis kakao.
Jordbær og rips gir god friskhet til denne bakte ostekaken. Perfekt til sommerens kakebord.
Den tradisjonelle svenske ostekaken er syrlig og fyldig med rosiner og mandler. Kaken smaker ekstra godt lun med pisket krem og jordbær.
Tiramisu er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Det er kun noen få ingredienser du trenger. Den blir ofte smaksatt med konjakk eller likør. Her er oppskriften du garantert vil lykkes med.
Tiramisu er både deilig og mektig. Med kirsebær blir den langt mer frisk i smaken. Du kan også bruke moreller eller solbær.
Tiramisu er en herlig dessert fra Italia. Prøv noe nytt og lag en tiramisu-ostekake som er enkel å tilberede og farlig god.
Vil du lage denne deilige desserten slik det gjøres i Italia skal du bruke den oppskriften. Du blir garantert fornøyd og får en smaksopplevelse.
Det er ikke mye som smaker så godt som en skikkelig god ostekake. Blandingen av søt eller syrlig ostekrem er en uimotståelig kombinasjon.
I denne superenkle oppskriften på ostekake bruker du gjerne rester av bakst og syltetøy eller bær fra fryseren.