De aller fleste liker sjokolade og også bringebær. Sammen blir de til bringebærtrøfler når du lager de.
De aller fleste liker sjokolade og også bringebær. Sammen blir de til bringebærtrøfler når du lager de.
Disse deilige mørke sjokolade kulene skal du servere til kaffen. Følg den veldig enkle oppskriften.
Lag disse uimotståelige karamellene med smaken av lime. Syrlig og søt på en og samme gang. Garantert suksess hos både små og store.
Med en liten kvern eller hurtigmikser lager du din egen knallgode marsipan i løpet av få minutter.
Den engelske klassikeren fudge, her med sjokolade, er avhengighetsskapende.
Det å lage koksboller er ingen kunst. Du fikser det lett selv hvis du følger vår enkle oppskrift.
Du kan selvfølgelig lage din egen konfekt. På tre kvarter sitter du igjen med 36 marsipanmus hvis du følger denne oppskriften.
Disse snøballene skal ikke kastes. Tvert i mot skal de nytes i munnen som de deilige kakene de er. Barna vil garantert sette pris på dem.
Sjokoladekarameller er skikkelig godt. På én time sitter du igjen med 40 Sjokoladekarameller med muscovadorørsukker hvis du følger denne oppskriften.
Karameller er godteri for store og små. Du må prøve med pepperkakekarameller. På tre kvarter sitter du igjen med 30 stykker hvis du følger denne oppskriften.
Aniskarameller er skikkelig godt. På tre kvarter sitter du igjen med 40 stykker hvis du følger denne oppskriften.
Knekk er godteri for store og små. På 20 minutter sitter du igjen med 30 sesamknekk hvis du følger denne oppskriften.
Lag brente mandler slik franskmennene gjør det. Med honning og salt blir de til snacks som få klarer å holde fingrene unna.
Påskeharene smaker best når marsipanen er laget fra bunnen, men du kan selvfølgelig bruke marsipan du finner i butikkhyllene.
Du kan neppe servere noe bedre til kaffen enn myk mørk nugat. Du lager den selv med denne oppskriften.