Småkaker

oppskrifter.webp
  • 1 time

    Cakepops er kort fortalt kjærlighet på pinne. Og de skal bakes. Cakepops er perfekt til skoleavslutninger og barnebursdager.

  • 30 minutter

    Du må prøve disse deilige fløtebollene med tilsvarende deilige bringebær. Oppskriften serveres deg av Lise Finckenhagen

  • 1 time

    Palmiers lages av butterdeig, som ligner deigen som brukes til croissant, men uten gjær. Smaker deilig til en kopp kaffe.

  • 1 time 30 minutter

    Med denne lettvinte oppskriften får du 60 friske makroner med bringebærfyll å servere. Husk bare å følge tipsene for perfekt resultat.

  • 40 minutter

    Dette er myke deilige kakestykker fylt med sjokolade og appelsin. Bokstavelig talt smelter de i munnen.

  • 30 minutter

    Mandelflarn er herlige, knasende julekaker med mandler. Server de gjerne ved siden av en iskremdessert. Her er den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Lag dine egne havrekjeks - de utkonkurrerer de fleste cookies. I denne oppskriften har vi brukt tørkede tranebær som setter en liten spiss på kjeksen.

  • 30 minutter

    Disse må du lage. S’mores består av to kjeks, en sjokoladebit og en nygrillet marshmallow som smelter sjokoladen. Ingen klarer å si nei til en til.

  • 1 time

    Denne oppskriften gir en mild chilismak. Ta gjerne ½ ts ekstra med chili om man ønsker en sterkere ettersmak av chili.

  • placeholder
    5 minutter

  • 1 time

    For deg som elsker det søte, og for barna som garanter vil like pikekyss, er dette en oppskrift som tar deg minimalt med tid før kyssene kan nytes.

  • 40 minutter

    Biscotti er den nye favorittkakekjeksen. Enkel og rask å lage, og så smaker den så godt - både med og uten vin.

  • 30 minutter

  • 30 minutter

    Problemer med å finne på hva du skal gi til noen i julegave? Her er løsningen. Bak disse deilige kakene med en liten snert av cognac. Pass på at du og dine ikke spiser opp alle selv.

  • 30 minutter

    Dette er en enkel kake å lage og bør få sin plass blant de tradisjonelle syv slagene vi tradisjonelt baker til jul.

  • 1 time

    Her oppskriften på deilige sjokoladekjeks som egner seg ypperlig som en gave i eksempelvis kremmerhus av papp. Pass på at du og dine ikke spiser de opp før de havner hos en venn.

  • 1 time 30 minutter

    Peppernøtter er like godt som pepperkaker, og like lett å lage. Sørg for å ha dem i hus helt fram til jul.

  • placeholder
    1 time 40 minutter

  • 45 minutter

    Disse deilige runde godbitene kan du spise året rundt. Likevel er det nok til jul at de fleste baker dem.

Forsiden akkurat nå
Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Fyll kyllingfileten med godsaker
Dagens rett
Kyllingfilet fylt med krydder og ost

Fyll kyllingfileten med godsaker

Gjør kyllingfileten sommerlekker med sesongens friske grønnsaker. Med denne oppskriften og drikkeforslaget er du på sikker grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken