Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Med denne oppskriften er du sikret et godt inntak av både grønnsaker og fisk som torsk eller hyse.
Et lekkert fiskemåltid kan du neppe si nei takk til. Dagens variant er dessuten svært saftig og velsmakende.
Lettsaltet uer server du med potetstappe og persillesmør. En enkel rett som er fantastisk god.
Seibiff med løk er nødvendigvis ikke så traust som mange tror. Det er bare å se på denne oppskriften hvor seien får følge av blomkålkrem, syltet og sprø løk.
Du kan med helle blande torsk og stekte pølser. Synes du det høres rart ut? Gi denne oppskriften en sjanse og du vil garantert lage retten minst én eller flere ganger til.
Å lage hjemmelagde fiskekaker og annen fiskemat er lettere å lage enn du tror, og du verden så stor forskjell det er på smaken på nylaget og hjemmelagete.
Fiskeball fylt med ister eller servert med bacon og tyttebær er vanedannende skal vi tro deler av befolkningen. Prøv denne kule retroretten.
Denne spanske tapasretten smaker fortreffelig nystekt med et glass manzanilla.
Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør er en klassiker som aldri går av moten. Her er oppskriften med hvordan du lager tilbehøret selv.
Om du ikke får tak i havabbor, kan de fleste andre fisketyper brukes i denne enkle, men velsmakende og fargerike retten.
Tortilla fylt med det du måtte ha for hånden er blitt en venn i tidsnøden. Denne kombinasjonen av torsk og hvite bønner er ekstra smaksrik og mettende.
Rødsei, eller som det også kalles gammelsaltet sei, er ikke en hvilken som helst salt fisk. Den store forskjellen og den som forklarer tilnavnet "rød" er selve tilberedningsprosessen.
Poke er Hawaiis svar på ceviche og kommer i mange kreative varianter. Faste ingredienser er likevel fersk sjømat, chilisaus, soyasaus og sesamfrø.
Med blåskjell kommer maten raskt på bordet. Hvis du damper de med litt hvitvin blir de ekstra lekre.
Kremet blåskjellsuppe er ideelt når du skal ha gjester på besøk. Den er enkel å lage og gjestene vil garantert takke deg for et deilig måltid.
Vårsild er perfekt til steking siden den ikke er like feit som høstsild - og produserer ikke den samme intense odøren av stekt sild. Får du tak i norske nypoteter, beholder du skallet på.
Laks kan du bruke til mange retter. Her er en veldig enkel oppskrift der du marinerer den i soyasaus og ingefær og griller den lett.
Legg laks på grillen. Det blir et fabelaktig måltid. Her har den fått et spennende internasjonalt følge.
Franskmenn elsker pateer. Her er en oppskrift med laks som du helt sikkert vil like.