Her får røya følge av både gnocchi, salviesmør og ristet sopp. Alt lager du til selv.
Her får røya følge av både gnocchi, salviesmør og ristet sopp. Alt lager du til selv.
Når torsken er på sitt beste, trenger den ikke så mye mer enn denne urtesausen ved siden av.
Steinbit eller annen hvit fisk trives i disse sterke omgivelsene. La deg rive med.
Med kveite på menyen blir det fest uansett. Det gjør jo ikke noe at den også er enkel å lage. Prøv denne oppskriften med aspargesbønner og ingefærsmør til.
En festmeny har alltid en skikkelig hovedrett av fisk. Vi foreslår bakt kveite med løk. Her er oppskriften.
Her får du en rett med skrei som det virkelig er sus over. Det er nemlig Sven Erik Renaa, bidrag til Årets Kokk 2006. Smaker garantert herlig.
Her får stekt kveite med seg mye smak på tallerkenen som setter fart på smaksløkene.
Denne lettvinte måten å tilberede ishavsrøye på, setter fart på smaksløkene.
Fiskegratengen lager du enkelt selv med den luftige ostesausen.
Slik får du sprøstekt breiflabb. Med den deilige mandarinsausen garanterer vi et måltid du kommer til å gjenta.
Lag torsk med tapenade. Du kommer ikke til å angre. Vi gir deg oppskriften også på hvordan du lager tapenade.
Klassisk torsk med Sandefjordsmør, like god hele året, både til hverdags og til fest.
Det mange gode oppskrifter på bacalao. Her har du oppskriften på hvordan de lager den i Lofoten.
Blåskjell og rødvin er ikke det første man tenker på, men siden rødvin inngår i denne oppskriften som vi har fått fra Delicatessen, er det også fullt mulig å servere rødvin til retten.
En lettlaget italienskinspirert rett med ris og klippfisk som er kokt på forhånd.
Når du blander røykt ørret til en tartar, får du fram den gode smaken enda bedre.
Torsk er en svært anvendelig fiskesort, og trives godt under et dekke av ost og sennep som her.
Med enkle grep blir også en (ufortjent) hverdagslig fisk som sei til et festmåltid.
Steinbit er en utmerket matfisk som i denne retten friskes opp med en sødmefylt appelsinsaus. Denne retten er rask og enkel å lage.
Denne retten med steinbit med alt det gode tilbehøret smaker herlig. Det er mulig å kutte hjørner om du velger ferdig tomatsaus.