I denne oppskriften kombineres noen av sesongens beste grønnsaker med den allestedsnærværende torsken. Prøv posjert torsk med pepperrot, dillvinagrette, sprø løk & potetchips
I denne oppskriften kombineres noen av sesongens beste grønnsaker med den allestedsnærværende torsken. Prøv posjert torsk med pepperrot, dillvinagrette, sprø løk & potetchips
Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.
Carpaccio av kveite kan bokstavelig talt kalles rå nytelse. Du serverer retten med en saus av honning og soya.
Her er oppskriften på herlige sushiruller som du enkelt lager selv. Med mango, augurk, wasabi og syltet ingefær i rullene blir alle garantert fornøyd rundt bordet.
Denne nå klassiske retten med bakt kveite er langt enklere enn den ser ut til. Den er dessuten signert en av landets dyktigste sjømatkokker: Kari Innerå.
Japansk teriyaki-marinade er en perfekt match med norsk makrell.
Denne retten med breiflabb i kokossuppe med asiatiske smaker kan også serveres ved at suppen er kald.
Chillimarinert steinbit, sitron og småpotet på grillen som får følge av en deilig kompott. Kan du motstå denne retten?
Både makrell og småørret hører helt klart sommeren til. Her har vi paret den med rabarbra. Gjett om det smaker deilig?
Makrell i sennepssaus er et veldig godt alternativ til deg som ikke liker makrell i tomat.
Dette er kanskje det aller enkleste du lager fra grillen. Og samtidig noe av det beste.
Blåskjell smaker like fantastisk gratinert som den mer klassiske vrien. Gratinering er en fin måte å bruke eventuelle rester på,
Denne retten smaker veldig mye og du kan bruke hvilken type fisk du foretrekker.
Makrell er favoritt nummer en hos mange, først og fremst fordi den smaker så godt, men også fordi den er rimelig. Hvis du ikke har grill, kan du steke makrellfiletene i en grillpanne.
Dette er middagen eller turmaten du lager på et øyeblikk. Litt hot kan du også lage dressingen til makrellen.
Makrell er en herlig fisk uansett hvordan du tilbereder den. I denne oppskriften skal du steke den i marinade.
Makrell er deilig, og med appelsinsaus blir den himmelsk.
Denne retten har et elegant utseende og en veldig delikat smak.
Når du skal lage rulade av fisk er det viktig at du bruker en fisk som holder godt sammen slik som kveite, men steinbit er også veldig godt egnet i denne oppskriften.