Ørret, grønnsaker og væske er alt som skal til for at du skal kunne tilberede dagens middagsforslag.
Ørret, grønnsaker og væske er alt som skal til for at du skal kunne tilberede dagens middagsforslag.
Blåskjell er både rimelig, lettlaget og velsmakende hurtigmat. Her har vi bayerøl i gryta for å sette en ekstra spiss på retten.
Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
Torsk er en av nordmenns favorittfisker. Ganske enkelt fordi den er så anvendelig. Å dampe den og legg den på linseseng med grønnsaker er en måte. Oppskriften er her.
En hverdagslig men like fullt smaksrik fiskemiddag som du leger på godt under en halvtime.
Torsk kan serveres på utrolig mange og spennende måter. Her gjør vi det med kremet pestosaus.
Stekt tunfisk smaker nydelig, og med marinaden som foreslås i denne oppskriften kan du vente deg litt av en middag.
Ideen til denne retten kommer fra den Italienske klassikeren Osso Bucco som lages med kalveskank. Smakene passer også glimrende til breiflabb.
I denne retten biter blåskjellene virkelig fra seg. Hvor sterk retten skal være bestemmer du selv ved hjelp av mengden chili.
En lun salat med coucous, reker og grønnsaker fra grillen smaker veldig godt til alle sommerens tider.
En klassisk rett som posjert laks blir ekstra god på denne måten.
Faktisk en veldig gammel oppskrift som du kan gjenoppta med stort hell. Vi kan love deg at du kommer til å lage retten flere ganger.
Denne retten kan du selvfølge lage hele året så sant det er tilgang på ørret. Den smaker herlig.
Fersk sild kan serveres i en ostegrateng som denne med en deilig høstsalat. Det smaker knallgodt.
Fish'n chips er en klassiker som i denne oppskriften får flere vrier med både rødspette og krydder. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Disse sildekakene kan du også servere som burger. Vi foreslår at du tilsetter persille, men du velger selvfølgelig hva du liker best.