Det deilige laksekjøttet får smakshjelp fra sennep og estragon. En lettvint måte å variere laksemiddagen på.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Det deilige laksekjøttet får smakshjelp fra sennep og estragon. En lettvint måte å variere laksemiddagen på.
Denne oppskriften med laks med blåmuggost er enkel å lage, og har masse god smak. Passer perfekt når du har det travelt i hverdagen.
Fersk laksefilet også vakuumpakket, er en takknemlig råvare siden den har god holdbarhet. Her serverer vi den med appelsinkokt fennikel.
Forutsetning for en skikkelig festmeny er en forrett. Vi foreslår lakseconfit med rødvinskokt småløk og safrankrem.
Denne burgeren smaker herlig med chilikrem av cremè fraîche og chilisaus. Dropper du brødet kan du servere den med paprikaris,
Her er en herlig rett med laks tataki. Veldig enkelt å lage. Med soyasmør og en enkelt salat blir det et herlig måltid.
Denne retten kan fint lages med annen type fisk, fersk eller fryst.
En deilig kombinasjon av laks og scampi som du skal tre på spyd. Men ikke bare det. Du skal ha saus til og du skal lage en marinade.
Provenceinspirert laks er en så smaksrik rett at du glemmer helt laksens hverdagslige stempel. Frisk hvitvin i glasset bidrar ytterligere.
Laks liker alle. Spinat er det kanskje verre med.Trikset er å kombinere spinaten med noe ekstra godt, som hvitløk, smør, fløte og ost. Da klarer ingen å si nei.
Laks, sopp, poteter og valnøtter fungerer veldig godt sammen. Bare prøv denne oppskriften.
I denne deilige retten kombinerer du det beste fra skog og hav, nemlig laks, skogsopp og egg.
Laks er så langt fra kjedelig, og det er en fisk du kan bruke til en rekke retter, også de mest feststemte som denne.
Bruker du varmrøkt laks eller ørret, kan fisken serveres kald eller lun. Bruker du fersk filet må fisken stekes først.
Laks passer perfekt med eksotiske krydder og tilbehør slik den lages i Thailand. Den sterke currypasten blir dempet av den litt søtlige kokosmelken.
Laks og frisk og syrlig og litt skarp sennepssaus blir til et deilig måltid. Bare følg den enkle oppskriften og du vil imponere alle rundt middagsbordet.
Denne retten er komponert av den kjente kokken Charles Tjessem.