Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
En lun salat med coucous, reker og grønnsaker fra grillen smaker veldig godt til alle sommerens tider.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Denne indiske retten går også under navnet Malabar Jhinga Kadhi som er en fyldig karrigryte med reker fra det smaragdgrønne og varme Malabar på sørkysten av India.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade
La det deilige krabbekjøttet få en tur innom stekeovnen din. Med paprika, sjampinjonger, tomter og annet godt blir det en opplevelse for alle rundt bordet.