Til en festmeny trenger du en appetittvekker, også kjent som Amuse bouche. Vi foreslår råmarinerte østers med bringebær og marinert pære. Her er oppskriften.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Til en festmeny trenger du en appetittvekker, også kjent som Amuse bouche. Vi foreslår råmarinerte østers med bringebær og marinert pære. Her er oppskriften.
Pizza med krabbe, fennikel, avocado og lakserogn er ren luksus.
Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.
Krabbekjøttet er herlig. Når du baker det i ovnen blir det ekstra godt. Følg den enkle oppskriften
En lun salat med coucous, reker og grønnsaker fra grillen smaker veldig godt til alle sommerens tider.
Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade