Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Noen mener at krabbe skal spises naturell, bare med sitron og majones. De om det, for gjør du som i denne oppskriften får du en annen og litt mer intens smak av krabbe.
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
En hummermiddag har få utfordrere når det gjelder å skape en høytidspreget luksusfølelse. Det er imidlertid en dyr råvare, et faktum som delvis oppveies av at tilberedningen er svært enkel.
Det kan selvsagt høres råflott ut å fylle et pølsebrød med hummerkjøtt. Det er det også, men du verden så godt. Det lønner seg selvsagt å bake brødene selv.
Krabbesalat med smak av safran mellom to brødskiver og aspargesbønner på siden er et helt måltid.
Denne retten passer ypperlig som en forrett eller en kveldsrett.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
Du kan pannesteke hummer også med mange godsaker til.
Kamskjell er en av våre fremste delikatesser, de trives også med "enkelt" tilbehør som rødbeter.
Krepseterrine er kanskje ikke det du lager så ofte. Derfor skal du lage denne deilige retten
Fisken kan stekes med eller uten skinn. Den kan også grilles. Smaken sitter i tilbehøret av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine.
Scampi og bayer det smaker herlig sammen. Når alt er klart skal du spise de med fingrene.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.
Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
En deilig kombinasjon av våruller og krabbe og en saus som kommer til skape glede rundt border.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Dette er en uvanlig, men enkel, hummerrett som vekker beundring i sin spennende presentasjon.