Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
La det deilige krabbekjøttet få en tur innom stekeovnen din. Med paprika, sjampinjonger, tomter og annet godt blir det en opplevelse for alle rundt bordet.
Som regel finner du kongekrabben ferdig kokt og fryst i fiskediskene, men du kan også være heldig å finne frossen, rå kongekrabbe.
Du kan pannesteke hummer også med mange godsaker til.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
Fisken kan stekes med eller uten skinn. Den kan også grilles. Smaken sitter i tilbehøret av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine.
Scampi og bayer det smaker herlig sammen. Når alt er klart skal du spise de med fingrene.
Kamskjell er en av våre fremste delikatesser, de trives også med "enkelt" tilbehør som rødbeter.
Krepseterrine er kanskje ikke det du lager så ofte. Derfor skal du lage denne deilige retten
Dette er en uvanlig, men enkel, hummerrett som vekker beundring i sin spennende presentasjon.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.
Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
En deilig kombinasjon av våruller og krabbe og en saus som kommer til skape glede rundt border.