Graskar og aubergine passer ypperlig til hummer
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Krabbesalat med smak av safran mellom to brødskiver og aspargesbønner på siden er et helt måltid.
Denne retten passer ypperlig som en forrett eller en kveldsrett.
Krabbe selges som regel ferdig kokt, men flere steder er den også å få i levende tilstand. Det gir alltid litt ekstra feststemning når krabbene er selvkokte.
Denne typiske retten fra Genova er fargerik og velsmakende og passer perfekt til middagsselskap. Sausen er ganske tynn, så server med brød og både skje og gaffel.
Krabbe er som oftest ferdig kokt når du får kjøpt den. Får du sjansen så kjøp den levende. I oppskriften viser vi deg hvordan du skal behandle den.
Å koke kreps er enkelt som bare det. De er ferdige på 10 til 12 minutter hvis du følger vår oppskrift og kommer til å smake fantastisk.
I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Kongekrabbe er manges favoritt. I denne retten får den følge av blomkålpuré.
En kremet krydret saus passer veldig godt til ulike typer fisk eller skalldyr, eller kjøtt som kylling eller svin. Her har du en oppskrift med reker som du kan servere etter 30 minutter.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Denne indiske retten går også under navnet Malabar Jhinga Kadhi som er en fyldig karrigryte med reker fra det smaragdgrønne og varme Malabar på sørkysten av India.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Herlige stekte kamskjell smaker ekstra godt med dette tilbehøret
Denne retten må du virkelig prøve. Ovnsbakte krepsehaler og asparges vil gi deg en smaksopplevelse