Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade
La det deilige krabbekjøttet få en tur innom stekeovnen din. Med paprika, sjampinjonger, tomter og annet godt blir det en opplevelse for alle rundt bordet.
Som regel finner du kongekrabben ferdig kokt og fryst i fiskediskene, men du kan også være heldig å finne frossen, rå kongekrabbe.
Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Kongekrabbe er manges favoritt. I denne retten får den følge av blomkålpuré.
En kremet krydret saus passer veldig godt til ulike typer fisk eller skalldyr, eller kjøtt som kylling eller svin. Her har du en oppskrift med reker som du kan servere etter 30 minutter.
Krydder og krabbe er en utmerket kombinasjon. Tilsett, tørr sennep, muskatnøtt, tørr hvitvin, paprikapulver og sett formen i ovnen.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.