En lun salat med coucous, reker og grønnsaker fra grillen smaker veldig godt til alle sommerens tider.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
En lun salat med coucous, reker og grønnsaker fra grillen smaker veldig godt til alle sommerens tider.
Noen mener at krabbe skal spises naturell, bare med sitron og majones. De om det, for gjør du som i denne oppskriften får du en annen og litt mer intens smak av krabbe.
Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade
La det deilige krabbekjøttet få en tur innom stekeovnen din. Med paprika, sjampinjonger, tomter og annet godt blir det en opplevelse for alle rundt bordet.
Som regel finner du kongekrabben ferdig kokt og fryst i fiskediskene, men du kan også være heldig å finne frossen, rå kongekrabbe.