En riktig spennene måte å tilberede østers på og resultatet blir like spennende.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
En riktig spennene måte å tilberede østers på og resultatet blir like spennende.
Couscous med reker - ferske eller fryste - og lett krydring er en kombinasjon som vekker begeistring.
Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi
Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.
Kamskjell er en av havets delikatesser. Nyt de rå med denne god marinaden
Skagenrøre er en kjempegod skalldyrsalat som du skal legge på en toast. Du kan også bruke den på koldtbordet eller som en forrett med litt salat til.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
Når rekene får en omgang med chili, både fersk og som saus, blir det fart i sakene.
Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.