Lag en herlig omelett raskt og enkelt. Du skal ha i pølser så blir den enda bedre. Her er den enkle oppskriften.
Lag en herlig omelett raskt og enkelt. Du skal ha i pølser så blir den enda bedre. Her er den enkle oppskriften.
Du kan ikke gjøre feil med bakte poteter - det blir alltid suksess. Variasjonsmulighetene er mange, og det er et lettvint spise
Alle liker pytt i panne. Også barna liker denne enkle retten å lage. De kan faktisk fikse den selv. Her oppskriften.
Her en oppskrift på en litt annerledes pytt i panne med litt flere ingredienser enn den tradisjonelle. Blant annet laurbærblad, koriander og chili.
Denne deilige retten er komponert av en av landets mest kjente kokker, Odd Ivar Solvold. Han byr på kantarellfrikassé med bacon og valpolicella-sirup.
Lag en kebab som virkelig smaker av skog. Du skal ha med lam og kantareller. Det gjør kebaben til noe helt annet enn det du har smakt før.
Denne oppskriften med nypoteter, solbærblader og gjæret selleri er komponert av en av Norges mest kjente kokker, nemlig Even Ramsvik. Retten tar litt tid å lage, men du verden for et resultat.
I denne oppskriften får potetsalaten et friskt innslag av urter. Perfekt til tynne skiver av kokt kvalitetsskinke.
Albondigas er en del av spansk tapas. Det er rett og slett små runde kjøttboller.
Bakte poteter er så enkelt å lage og smaker fortreffelig med mange retter. Her får du oppskriften med tilbehør som setter en ekstra spiss på det hele.
Server pannekaker, eller blinis, med rømme og sort kaviar. Super som forrett eller som en liten lunsjrett.
Dette er en oppskrift på rømmegrøt som har gått i arv fra generasjon til generasjon.
Denne oppskriften kan lages med enten bare grønne eller en blanding av grønne og hvite asparges.
Spekeskinke eller annen spekemat er det letteste du kan servere på et tapasbord. Pynt med litt grønt ved siden av.
Når du skal lage spansk omelett, må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier.
Lag en omelett slik de gjør det i Spania som de ofte bruker som tapas.
Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.
Denne måte å serve egg på må du prøve. Får her får du følge av mye godt som garantert settes pris på.