Blåmuggost er en flott ingrediens som gjør seg veldig godt i pai sammen med røkt skinke. Husk at mange av disse ostene er salte.
Blåmuggost er en flott ingrediens som gjør seg veldig godt i pai sammen med røkt skinke. Husk at mange av disse ostene er salte.
Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv fritert ridderost med aprikos og valnøtter.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
En sufflé tilbereder du raskt med få ingredienser, men oppskriften må følges. En deilig frisk salat passer fint til.
Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
Dette er en oppskrift inspirert av spansk tapas, men retten kan fint serveres som hovedrrett.
Har du akkurat plukket skogsopp eller har i fryseren kan du lage en fantastisk bruschetta med vaktelegg på.
I denne ostepaien er det fersk spinat, soltørkede tomater og oliven. Ved siden av smaker det godt med en grønn salat.
Raspeball er skikkelig vintermat og er vestlendingens favorittspise sammen med vossakorv og salt fårekjøtt.
Du kan lage den nydeligste carpaccio med kalv hvis du følger denne enkle oppskriften som tar deg 20 minutter å lage.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
I Spania heter denne retten champiñones al ajillo og kan lages med sjampinjong eller annen type sopp, men steinsopp er kongen.
Skogsoppcappuccino med parmesanchips høres nok komplisert ut, men det skal du glemme. Følger du oppskriften vår er du i mål før du vet ordet av det.
Skal du lage spansk omelett må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier. Bare følg oppskriften.
Lag en deilig pai som gir deg smaken av Italia. Du kan bruke den til hverdagsmiddagen eller til fest.
Hjemmelagete er best selvfølgelig. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist.
Gazpacho er en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den serveres kald. Tomat er som regel en viktig ingrediens. I denne oppskriften med mange ingredienser som setter skikkelig smak.
Det finnes knapt en oppskrift på potetsalat som er enklere og raskere å lage enn denne.
Denne deilige osteformen lager du på maks 30 minutter. Med skinke og grønnsaker blir den utrolig god.