Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Her med chorizo og brokkoli.
Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Her med chorizo og brokkoli.
Italienerne er geniale når det kommer til å forvandle gammelt brød til en delikatesse, her med caciocavallo-ost, pære og knust peperoncini.
Det er klart at denne omeletten blir ekstra god. Også fordi du får brukt opp rester fra kjøleskapet.
Traktkantarellsuppe smaker som høst. Den egner seg godt som en forrett eller en varmende kveldsrett.
Blåmuggost er en flott ingrediens som gjør seg veldig godt i pai sammen med røkt skinke. Husk at mange av disse ostene er salte.
Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv fritert ridderost med aprikos og valnøtter.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Ingen kan trylle med poteter og egg som spanjolene. Denne er avhengighetsskapende.
Ostefylte minitortillas med salsa smaker herlig. Følger du oppskriften servere du et festmåltid som de lager det i Mexico.
En sufflé tilbereder du raskt med få ingredienser, men oppskriften må følges. En deilig frisk salat passer fint til.
Med blåskjell til middag blir det fest. Ikke koster de mye, og er langt raskere å tilberede enn du tror. Damper du de i øl og fyller på med pølser blir det et herlig måltid.
Dette er en oppskrift inspirert av spansk tapas, men retten kan fint serveres som hovedrrett.
Denne italienske omeletten byr på artisjokk, tomat og squash. Frittata er utmerket som en rett på et tapasbord.
Ansjos er som skapt for kveldssnacken. Her får du oppskriften på en rett som alle rundt bordet vil juble over.
Caprese-salat som bare består av mozzarella, tomater, basilikum og olivenolje smaker fortreffelig i stekt utgave. Du trenger bare litt godt brød til.
Ferske vårruller med kylling og grønnsaker er deilig. Denne asiatiske retten passer godt som tapas eller som en forrett.
Lag noe spennende med krabbeklørne. Hvis du forsyner de med en gyllen dressing kan vi love deg en opplevelse. Følg den enkle oppskriften.
Har du akkurat plukket skogsopp eller har i fryseren kan du lage en fantastisk bruschetta med vaktelegg på.
I denne ostepaien er det fersk spinat, soltørkede tomater og oliven. Ved siden av smaker det godt med en grønn salat.
Raspeball er skikkelig vintermat og er vestlendingens favorittspise sammen med vossakorv og salt fårekjøtt.