Gjør som i Spania. Ha øl i bondeomeletten. Vi kan love deg at den vil smake fortreffelig.
Gjør som i Spania. Ha øl i bondeomeletten. Vi kan love deg at den vil smake fortreffelig.
Yemista eller gemista er en populær gresk vegetarrett og perfekt som tapas.
Den lette røyksmaken og den fruktige smaken fra sherryfatene som Benriach er modnet i, er en perfekt smaksforsterker til Mont d'Or.
Potetomelett på spansk - tortilla - er en øvelse som krever sin kokk, her er en vri som alle får til.
Lag knasende deilige asparges med grønne bønner og spekeskinke som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Denne retten er en skikkelig hit. Når eggepanna får følge av bacon og purre er det ingen som kan motstå den.
Denne salaten må du prøve. Med nypoteter og andre deilige grønnsaker samt en deilig vinaigrette blir salaten garanter en suksess.
Har du steinsopp må du prøve denne raske oppskriften på steinsopprøsti og krydrete lammepølser. Følg den enkle oppskriften
I denne soppaien bruker du stekt sopp i paifyllet. Bacon gir ekstra smak til paien.
Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
Lakseburger er svaret på hverdagsmiddagen og til en fest. Med hjemmelaget burgerbrød og sitronmajones blir det kjempegodt. Oppskriften er såre enkel.
En deilig rett der tacoen får følge av herlig kyllingfilet med pesto.
Denne oppskriften er hentet fra boken Matgleder fra mitt husmannskjøkken utgitt av Aschehoug Forlag. Forfatter: Kari Finngaard