Disse bakte potetene kan du bruke som lunsj eller til kvelds. Du skal nemlig fylle de med masse godsaker.
Disse bakte potetene kan du bruke som lunsj eller til kvelds. Du skal nemlig fylle de med masse godsaker.
Denne potetsalaten smaker herlig og med alle gode ingrediensene blir det en sikker vinner rundt bordet.
Etter en omgang på grillen blir hvitløken myk og mild på smak og kan spises som de er. Topp til tapasbordet.
Denne salaten må du prøve. Med nypoteter og andre deilige grønnsaker samt en deilig vinaigrette blir salaten garanter en suksess.
Har du steinsopp må du prøve denne raske oppskriften på steinsopprøsti og krydrete lammepølser. Følg den enkle oppskriften
I denne soppaien bruker du stekt sopp i paifyllet. Bacon gir ekstra smak til paien.
Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
Du trenger ikke mange ingrediensene for å lage et skikkelig festmåltid. Egg og hollandaise er det perfekte følge til den deilige hvite aspargesen.
En deilig forrett på Thailandsk vis med bønneskudd og reker
Disse rullene med ost, skinke og salami er like gode på koldtbordet som på brødskiva.
Klippfisk og tomatshot blir en skikkelig overraskelse til alle du serverer.
En deilig potetrett som du kan nyte alene. Det er ikke vanskelig å doble den slik at flere får nyte. Kjapt å lage er den også.
En lun potetsalat gjør sitt til at kaldt kjøtt eller fisk blir et helt måltid.
Congee er kinesernes svar på risgrøt. Den serveres ikke med sukker og kanel, men med salt tilbehør. I denne oppskriften er grøten smaksatt med kyllingkraft og toppet med sprøstekt kjøttdeig, posjert egg og ingefær.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.
Rødbeten er ordentlig høstfølelse, og den søtlige jordlige smaken er perfekt kontrast til blåmuggosten.