Denne paien er det kjapt å lage. Den passer både til hverdags og fest.
Denne paien er det kjapt å lage. Den passer både til hverdags og fest.
Denne deilige osteformen lager du på maks 30 minutter. Med skinke og grønnsaker blir den utrolig god.
Carpaccio er den perfekte forrett eller kveldskos. Du lager den enkelt fra halvtint storfefilet.
Et herlig måltid du ikke bør gå glipp av.
Dette er mer enn en lettlaget rett. En vinner å be venner på. Selvfølge kam du kose deg alene med den også. Følg den veldig enkle oppskriften
Omelett eller eggepanne - kjært barn har mange navn. Denne er ekstra kjær siden den er så lett å lage og ikke minst smaker den veldig godt.
Ande Ki Bhurji heter denne retten i Kerala, Sør-India hvor den ofte serveres til frokost, men den smaker fortreffelig både til lunsj og som en lett og rask middag.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
Ingen kan trylle med poteter og egg som spanjolene. Denne er avhengighetsskapende.
Denne retten er en skikkelig hit. Når eggepanna får følge av bacon og purre er det ingen som kan motstå den.
Lag en eggerøre med mye smak. En populær frokostrett i Mexico. Som fint kan nytes til så vel lunsj som middag eller kveldskos.
Egg, kjøttdeig, paprika og løk passer godt sammen, men retten blir like god uten kjøttdeig.
Piadina med sarde fritte er veldig italiensk - men burde være en like stor selvfølge hos oss.
Av og til er det lurt å ty til en lettrett. En av de virkelig gode og mettende er bruschetta med norsk laks.
Kjapt og rimelig er to stikkord om dagens middagsforslag. Ikke trenger du å stå og passe på mens eggene steker heller.