Grillmat

oppskrifter.webp
  • 15 minutter

    Passer velig godt til salater.

  • 15 minutter

    Hoisin-saus kan brukes som grillsaus eller til ulike kinesiske retter med and, svin, kylling eller grønnsaker, vårruller og kjøttboller.

  • 15 minutter

    Har du lyst på en spennende og hot salat der ananas og chili spiller hovedrollen da skal du prøve denne oppskriften.

  • 15 minutter

    Hvitløksmør er svært enkelt å lage selv. Det passer ypperlig til bakt potet, og er også kjempegodt på toppen av biffen.

  • 15 minutter

    Svinekjøtt og ananas er en deilig kombinasjon. Supert på grillspyd. Lag marinade selv. Her får du oppskriften.

  • 15 minutter

    Selvfølgelig skal du legge nypotetene på grillen. De smaker utrolig godt etter en liten runde på det varme jernet enten du bruker gass eller kullgrill.

  • 15 minutter

    Denne enkle snacksen kan serveres når de første gjestene kommer til grillfesten, eller som en egen rett med enkelt tilbehør. Pølser liker alle.

  • 15 minutter

    Denne urtekremen skal du ha ved siden av hvis du skal servere stekt kylling- eller kalkunfilet.

  • 15 minutter

    Her får du oppskriften på hvordan du skal grille dette kjøttet, og samtidig hvilken saus som passer til. Fyr opp grillen.

  • 10 minutter

    Denne barbecuesausen er enkel å lage, men det reduserer ikke den deilige smaken. Når du plusser på med annnasjuice kan vi love deg et høydepunkt. Du må prøve den spareribs.

  • 10 minutter

    Det er så enkelt å lag din egen versjon av den søte chilisausen. Passer perfekt til grillet kjøtt eller fisk, eller som dipsaus.

  • 10 minutter

    Dette er grillsaus som setter fart i smaksløkene. Med chili, mangochutney og paprika blir det godt også

  • 10 minutter

    Her er en enkel oppskrift på grillsaus som du garanter får suksess med. Du lager den på 10 minutter

  • 10 minutter

    En deilig grillsaus som du kan bruke til alle typer fisk du skal grille.

  • 10 minutter

    Squash og bacon passer utmerket sammen med bacon på grillspyd. Her er den enkle oppskriften.

  • 10 minutter

    Passer veldig godt til all grillmat.

Forsiden akkurat nå
16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sugen på kebab? Du lager den enkelt selv
Dagens rett

Sugen på kebab? Du lager den enkelt selv

Renskåret svinekjøtt stekes raskt i panne og fylles i pitabrød med sprø salat og tomater og så mye chilisaus du liker. Enkelt, men også veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai
+
Tester

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai

Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai

Les hele saken