For sjømatgrillmesteren som liker mer avanserte og spennende retter anbefaler vi klippfisk på grillen.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
For sjømatgrillmesteren som liker mer avanserte og spennende retter anbefaler vi klippfisk på grillen.
Spareribs er en rett som mange velger hustigløsningen for - ferdig marinert og forstekt fra butikken. Men den virkelig gode smaken får du bare om du gjør jobben selv.
Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken med barbeque og bacon.
Pollo al mattone betyrat kyllingstykker blir pannestekt eller grillet under en murstein. Denne prosessen gir en sprø skorpe og saftig kjøtt.
Med koreansk glaze blir spareribsen ekstra smakfull og saftig. Prøv det du også.
Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt hvis du venter mange gjester, og her finner du en skikkelig festrett. Med en frisk aspargessalat topper du måltidet.
Grill lammeskiver og ha på mynte. En god marinade setter deilig smak på kjøttet, og det hjelper også til med å mørne kjøttet.
Reker kan du også grille når du trer de på et grillspyd. Det skal du også gjøre med grønnsakene. Følg denne enkle oppskriften.
Spareribs skal være saftige, spicy og med god grillsmak. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Her er oppskriften.
Denne grillmetoden har vært diskusjonstema i grillkretser i årevis. Ikke alle er enige i at dette er den beste måte å grille kylling på, men alle synes at den er morsom.
Denne kombinasjonen fra grillen blir garantert suksess.
Skinkebiff egner seg ypperlig på grillen. Legg grønnsakene i pakker av alufolie, og du kan servere et meget velsmakende og spennende måltid.
Vart opp med et skikkelig festmåltid med saftig pepperbiff og bakt potet. Selv om alt lages fra bunnen av, er denne oppskriften lettlaget.
Etter japansk tradisjon serveres ikke yakitori med noen form for tilbehør bortsett fra drikke. Men hvis du vil gjøre måltidet mer mettende kan du servere med kokt ris.
Mørbrad eller ytrefilet som rulles med bacon og ost. Det blir skikkelig festmat på grillen. Følg den enkle oppskriften.
Når svinekoteletter får godgjøre seg på grillen med deilig tilbehør blir de skikkelig gode. Det er viktig at du gjør det riktig. Vi forteller deg hvordan.
Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.
Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.