Kjøtt på grillen

oppskrifter.webp
  • 2 timer

    Spareribs skal være saftige, spicy og med god grillsmak. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Her er oppskriften.

  • 40 minutter

    Nå må du fyre opp grillen og unne deg selv og familien et herlig biffmåltid. Følg oppskriften og få en ny måte å lage tilbehøret til.

  • 30 minutter

    I denne oppskriften får biffen følge av en mettende salat og en artig vri på tomatsalsaen. Mer trengs ikke for at utendørsmåltidet skal bli vellykket.

  • 15 minutter

    Pølser på grillen er kjapt å lage. Med godt tilbehør vil store som små kose seg.

  • 15 minutter

    Grillmat hører sommeren til, og denne retten med svinemedaljonger er perfekt på travle dager så rask som den er å tilberede.

  • 25 minutter

    Her er en oppskrift du skal prøve på grillen, som dessuten er nesten uten fett. Følg oppskriften så blir svinekjøttet veldig saftig.

  • 20 minutter

    Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.

  • 45 minutter

    Trå til med mør og saftig entrecôte. Skikkelig stemning blir det rundt middagsbordet med denne oppskriften på grillet entrecôte med spinatpoteter.

  • 1 time 30 minutter

    Skinkebiff egner seg ypperlig på grillen. Legg grønnsakene i pakker av alufolie, og du kan servere et meget velsmakende og spennende måltid.

  • 1 time

    Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.

  • 1 time 20 minutter

    Mørbrad eller ytrefilet som rulles med bacon og ost. Det blir skikkelig festmat på grillen. Følg den enkle oppskriften.

  • 45 minutter

    Buffalo Wings er en klassiker, og som navnet tilsier fra Buffalo i USA. Den spises med fingrene. Vi krydrer kyllingen godt.

  • 15 minutter

    Svinekjøtt og ananas er en deilig kombinasjon. Supert på grillspyd. Lag marinade selv. Her får du oppskriften.

  • 15 minutter

    Legg burgerne på grillen. Etterpå legger du til alt det gode i oppskriften.

  • 45 minutter

    I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.

  • 30 minutter

    Lager du biffen slik og serverer rødvinssmør ved siden av pluss en frisk salat, da blir det jubel rundt bordet.

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne festkaken lager du på et blunk
Ukens kake

Denne festkaken lager du på et blunk

Noen ganger kommer festen litt brått på. Da skal du prøve denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken