Selvfølgelig må du ha saus til kalkunen. Vi anbefaler brun julesaus. Her har du oppskriften.
Selvfølgelig må du ha saus til kalkunen. Vi anbefaler brun julesaus. Her har du oppskriften.
Rakefisk kan også brukes som fingermat Her har du en oppskrift med lefseruller med rakefisk.
Lag en herlig rakfiskmousse med denne oppskriften. Server den som forrett eller sett den på koldtbordet.
Dette er den klassiske måten å servere rakefisk på, nemlig med løkringer. Enklere blir det ikke.
Om du synes det er en spesiell lukt av rakefisk skal du prøve denne oppskriften med gammelost til. Vi lover deg en smaksopplevelse av beste slag.
Waldorfsalat med bygg smaker bedre og metter lenger enn vanlig waldorfsalat. Passer veldig godt til kalkun eller skinkestek.
Dette er en rask rett å lage. Pepperrot sammen med roastbiff er utrolig godt og passer også utmerket på et koldtbord.
Denne retten med norsk spekeskinke med masse deilig tilbehør passer også utmerket på et koldtbord.
Her er oppskriften på den tradisjonelle måten å tilberede rakfisk på. Enkelt og veldig smakfullt.
Hjemmelagete medisterkaker er et must for svært mange, både i jula og resten av året. Medisterkaker er selvsagt tilbehør til juleribba, og er super som enkel førjulsmat.
Vossakorv er mettende og godt. Du kan bruke den til mye. Her er et forslag hvor Vossakorv blir en del av en grateng med rosenkål.
Selvfølgelig kan du kjøpe ferdig rødkål. Men vi kan love deg at den du lager selv vil smake mye bedre. Og så er det unnagjort på en halv time.
Kålrotstappe er viktig tilbehør til pinnekjøtt, og også til stekte og røkte kjøttretter. Her er den enkle oppskriften.
Dette er oppskriften på pepperkaker uten pepper, men med noe annet som virkelig setter fart på smaksløkene. Du skal nemlig bruke chili og i tillegg appelsin.
Disse pepperkakene må du prøve. Ikke som de tradisjonelle, men fulle av deilig smak.
Disse pepperkakene, faktisk uten pepper, lager du på en halvtime. Med en mandel på hver blir de veldig gode. Følg den enkle oppskriften.
Dette er krumkaker slik mormor lager de og er en av de største favorittene blant våre julekaker og de syv slag.
En liten skvett med akevitt sammen med multer er helt fantastisk. I tillegg med råkrem blir det en uforglemmelig dessert.
Vegisterkaker er et perfekt alternativ til medisterkaker for veganere og vegetarianere og alle oss andre som ønsker kjøttfritt en gang i blant.