Denne oppskriften er som skapt for familieselskaper hvor du vil unngå å lage en spesiell dessert for dem som ikke skal ha melk. Du skal lage risdessert med kokosmelk.
Denne oppskriften er som skapt for familieselskaper hvor du vil unngå å lage en spesiell dessert for dem som ikke skal ha melk. Du skal lage risdessert med kokosmelk.
Her er oppskriften du skal bruke til disse populære julekakene. Lag flere porsjoner med deig og legg i fryseren. Det blir sikkert etterspørsel etter flere kaker når fatet er tomt.
Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og koldtbordet er snart klart.
Fyll pannekaker med masse strimlede grønnsaker, gjerne rester. Enkle å lage, og en fin måte å gjøre jula litt grønnere på.
Dette er en vri på den populære amerikanske coleslaw, men med rødkål. Salaten passer til alle julens middager.
Hvem kan motstå disse sandkakene når du fyller de med krem og bær?
Syltelabber er for mange skikkelig tradisjonsmat i julen og en delikatesse for ordentlige matentusiaster. Syltelabber blir ofte ledsaget av en dram, sennep, rødbeter og godt flatbrød.
Lag deilig kryddersild selv. Mye enklere enn du tror og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Skal du lage koldtbord kommer du ikke utenom hel kokt laks. Her er oppskriften.
Du kan lage noe i nærheten av crispy duck av restene av pinnekjøtt. Her er oppskriften du bare må prøve.
Har du rester av pinnekjøtt kan du lage noe ekstra godt. Blini med pinnekjøtt er en av mulighetene. Det tar deg en halv time så har du fire stykker å servere.
Rester av pinnekjøtt får nytt og spennende krydret liv med denne oppskriften.
Lutefisk er en klassiker. Oppskriften er gjerne den samme hver gang. Prøv ny variant med soyasmørsaus og ertepuré med mynte.
Rosenkål er en fantastisk råvare som kan serveres som så vel tilbehør som en selvstendig rett.
Vossakorv er mettende og godt. Du kan bruke den til mye. Her er et forslag hvor Vossakorv blir en del av en grateng med rosenkål.
Selvfølgelig kan du kjøpe ferdig rødkål. Men vi kan love deg at den du lager selv vil smake mye bedre. Og så er det unnagjort på en halv time.