Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

Tilbehør

oppskrifter.jpg
  • 20 minutter

    Waldorfsalat med bygg smaker bedre og metter lenger enn vanlig waldorfsalat. Passer veldig godt til kalkun eller skinkestek.

  • 15 minutter

    Det er enkelt å lage Waldorfsalat. Denne oppskriften er tilpasset kalkun.

  • 45 minutter

    Hjemmelaget surkål passer til så mangt. Du kan kjøpe den i butikken. Men langt bedre blir den hvis du lager den selv.

  • 30 minutter

    Kålrotstappe er viktig tilbehør til pinnekjøtt, og også til stekte og røkte kjøttretter. Her er den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Skal du ha skikkelig sky til ribba skal du bruke denne med nøttesmør. Den løfter ribba til nye høyder.

  • 20 minutter

    Selvfølgelig må du ha saus til kalkunen. Vi anbefaler brun julesaus. Her har du oppskriften.

  • 30 minutter

    Selvfølgelig kan du kjøpe ferdig rødkål. Men vi kan love deg at den du lager selv vil smake mye bedre. Og så er det unnagjort på en halv time.

  • 1 time

    Surkål passer til så mangt, men mest kjent er den vel kjent som tilbehør til julematen. Du kan kjøpe den i butikken. Men langt bedre blir den hvis du lager den selv.

  • 15 minutter

    Waldorfsalat er enkelt å lage og smaker fortreffelig blant annet til Kalkun, roastbiff og røkt lammelår.

  • 15 minutter

    Denne stappen lager du veldig enkelt selv. Stappen passer god til til pinnekjøtt og andre stekte og røkte kjøttretter.

Forsiden akkurat nå
Rømmegrøt og 17. mai: Du trenger bare en boks seterrømme, mel og melk. Vips så er den ferdig
Dagens rett
Ekte rømmegrøt

Rømmegrøt og 17. mai: Du trenger bare en boks seterrømme, mel og melk. Vips så er den ferdig

Men prøv ikke å lage den med lettrømme - det blir ikke det samme. Om du synes rømmegrøt er mektig, server den i veldig små porsjoner slik de gjør på Maaemo til stor begeistring hos de mange utenlandske gjestene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus

Forsiden akkurat nå - 4

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken