Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Vepsebol er små topper av marengs tilsatt hakket sjokolade og mandler. En søt favoritt til så vel halloween som til jul eller bursdager.
Du trenger ikke servere risgrøt for å få smaken av jul. I denne oppskriften sprites havregrøten opp med pepperkakekrydder som smaker nydelig sammen med klementin og pistasjnøtter.
Persimon er en nydelig vinterfrukt som går de fleste hus forbi. Gjør den til midtpunktet med denne herlige grøtoppskriften.
Denne ddeilieg retten er komponert av mesterkokken Trond Moi. En smaksrik rett og en motpol til svinekjøtt i ribbeform. Perfekt mat for den litt matleie.
Denne lekre salaten er både mettende, frisk og smaksrik. Perfekt tilbehør er den og til det aller meste av julematen.
Hva er vel jula uten den tradisjonelle grøten. Her har du en enkel oppskrift som også er velsmakende. Og ikke minst setter alle i skikkelig julestemning.
Her får du en enkel oppskrift på goro. De som tror at de er enkle å lage går utover smaken tar feil. Følg oppskriften og du blir garantert fornøyd.
Fattigmann hører julen til. I alle fall denne enkle kaken som du selvfølgelig lager selv. Hjemmelaget er alltid best.
Mange har sansen for tabasco og og mange har sild som favoritt. I denne retten er alt forent.
Det er ingen kunst å lage sin egen vossakorv. Følg bare denne enkle oppskriften og du kan serve.
Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på Kalkun-stuffing av brød.
Lag et skikkelig rakfisklag. Rakfisk skal lukte lett syrlig og modent, men likevel friskt, omtrent som en godt lagret ost. Her rakefisk på tradisjonelt vis.
Fenalår kan brukes til mer enn et spekefat. Denne retten har du kanskje ikke forsøkt før. Her er oppskriften til fenalår med gulrot- og potettortilla.
Lag noe spennende med medisterdeigen. Lag tapasboller med fiken og koriander.
Lag en pai det virkelig smaker jul av. Med juleskinke og rødkål smaker den herlig. Etter å ha spist er det nesten slik at du allerede gleder deg til neste jul.
Denne sagopuddingen er spesielt god fordi den får følge av blodappelsingelé og hasselnøtter. Ekte sagogryn lages av margen i sagopalmen som finnes i Sydøst-Asia. I Norge lages de av potetmel.
Risgrøt er ingen heksekunst å lage. Du er simpelthen garantert å lykkes hvis du følger vår oppskrift.
De ligger der kanskje og tørker etter de første juledagenes gjensynsglede. Så er det ingen som fristes av krumkakene lenger. Inntil de fylles med en syrlig rosa smørkrem.