Waldorfsalat er enkelt å lage og smaker fortreffelig blant annet til kalkun, roastbiff og røkt lammelår og er en selvfølge på et koldtbord.
Waldorfsalat er enkelt å lage og smaker fortreffelig blant annet til kalkun, roastbiff og røkt lammelår og er en selvfølge på et koldtbord.
Slik bruker du opp restene av juleskinken og gir den en helt ny smak, nemlig av tandoori.
Har du rester av julepålegg kan du lage den herlig retten Quesedilla med julepålegg og ridderost. 2 som smårett, eller 1 som hovedrett. Her er oppskriften.
Skal du ha skikkelig sky til ribba skal du bruke denne med nøttesmør. Den løfter ribba til nye høyder.
Med denne oppskriften på pepperkaker kan du velge om du vil ha de myke eller sprø. Du bruker maks 20 minutter før du kan putte den første kaken i munnen.
Sirupssnipper hører julen til. De er en fine, tynne julekaker med masse god smak av nellik, kanel, muskat og pepper.
Få kaker smaker bedre en deilige sprø krumkaker. De er usedvanlig enkle å lage hvis du har et krumkakejern.
Syltelabber er en tradisjon vi bør ta vare på. Her serverer du de i en så spiselig form at du kan lure selv de mest skeptiske.
Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og koldtbordet er snart klart.
Fyll pannekaker med masse strimlede grønnsaker, gjerne rester. Enkle å lage, og en fin måte å gjøre jula litt grønnere på.
Dette er en vri på den populære amerikanske coleslaw, men med rødkål. Salaten passer til alle julens middager.
Hvem kan motstå disse sandkakene når du fyller de med krem og bær?
Syltelabber er for mange skikkelig tradisjonsmat i julen og en delikatesse for ordentlige matentusiaster. Syltelabber blir ofte ledsaget av en dram, sennep, rødbeter og godt flatbrød.
Denne oppskriften er som skapt for familieselskaper hvor du vil unngå å lage en spesiell dessert for dem som ikke skal ha melk. Du skal lage risdessert med kokosmelk.
Her er oppskriften du skal bruke til disse populære julekakene. Lag flere porsjoner med deig og legg i fryseren. Det blir sikkert etterspørsel etter flere kaker når fatet er tomt.
Ertesuppe med lutefisk er perfekt som restemat eller som forrett i en større festmeny.