Vossakorv kan brukes til mye godt. Her er et forslag: Vossakorv med marinert artiskokk. Oppskriften finner du her.
Lag en omelett med rester av spekemat, ribbe eller annen julemat. Perfekt som frokost, brunsj, lunsj eller middag.
Av medisterdeig lager du medisterkaker. Server dem på en ny måte med karse, rugbrød, bacon og blant annet fiken. Her oppskriften.
Har du rester av lutefisk, kan du gjøre noe spennende med den. Lefse med lutefisk og mango er akkurat det. Her er oppskriften.
Lag noe skikkelig godt av lutefiskrestene. Det tar deg bare 10 minutter og du kan servere alle vil like.
Klart du kan lage sushi med rakfisk. Det gir en ekstra dimensjon. Du må prøve denne enkle oppskriften.
Mange sverger til spekeskinke til forskjellig retter. Skal du lage tapas må du prøve med fenalår. Her får du oppskriften.
Har du rester igjen etter kalkunmiddagen, kan du lage ett eller flere deilig smørbrød Etter 10 minutter kan du forsyne deg.
Rester av sprøstekt ribbe kan serveres på brød og rundstykker, men smaker aller best på herlig mykt briochebrød slik som her. Med raskt og deilig tilbehør får julemiddagen ny giv for et ekstra vellsmakende måltid dagen derpå.
Multekrem er en populær dessert til jul. Men har du multer i fryseren kan du lage det hele året. Følg den enkle oppskriften.
Vossakorv er godt og mettende. Den kan brukes til mye godt som et tapasbord. Her er et forslag: Egg og vossakorv i grønn karridressing.
Rakfisk og avokado passer glimrende sammen. På 15 minutter kan du servere en deilig rett til alle som setter pris på.
Ikke rent få nordmenn reiser til Thailand i jula. Hvis ikke det står på planen i år kan du lage denne omeletten og drømme deg bort.
Har du pinnekjøtt til overs etter at julefeiringen er over kan du bruke det til å lage en burger helt utenom det vanlig. Vi kan love deg jubel rundt bordet hvis du følger denne enkle oppskriften.
Har du rester etter julematen eller vil servere fingermat før jul, skal du pakke rakefisken/rakfisken eller røykt laks inn i lefser. Du lager de på maks 15 minutter.
Til denne retten er det helt supert å bruke rester etter rakefiskmåltidet. Eller når du bare må ha rakefisk midt i uka.
Lag denne deilige desserten på en veldig enkel måte. At den er rask å tilberede går ikke utover den berømte smaken.
Fingermat er populært. Prøv bruschetta med lammerull. Du lager hele åtte stykker på 15 minutter. Her er oppskriften.