Mange sverger til spekeskinke til forskjellig retter. Skal du lage tapas må du prøve med fenalår. Her får du oppskriften.
Har du rester igjen etter kalkunmiddagen, kan du lage ett eller flere deilig smørbrød Etter 10 minutter kan du forsyne deg.
Av medisterdeig lager du medisterkaker. Server dem på en ny måte med karse, rugbrød, bacon og blant annet fiken. Her oppskriften.
Rester av sprøstekt ribbe kan serveres på brød og rundstykker, men smaker aller best på herlig mykt briochebrød slik som her. Med raskt og deilig tilbehør får julemiddagen ny giv for et ekstra vellsmakende måltid dagen derpå.
Har du rester av lutefisk, kan du gjøre noe spennende med den. Lefse med lutefisk og mango er akkurat det. Her er oppskriften.
Klart du kan lage sushi med rakfisk. Det gir en ekstra dimensjon. Du må prøve denne enkle oppskriften.
Vossakorv kan brukes til mye godt. Her er et forslag: Vossakorv med marinert artiskokk. Oppskriften finner du her.
Lag noe skikkelig godt av lutefiskrestene. Det tar deg bare 10 minutter og du kan servere alle vil like.
Lag en omelett med rester av spekemat, ribbe eller annen julemat. Perfekt som frokost, brunsj, lunsj eller middag.
Dette er en veldig morsom gave å gi og få. Smakstilsetningen kan selvsagt varieres i det uendelige etter smak.
Denne svært så dekadente rømmegrøten vil få gjestene ved bordet til å måpe. Lite visste de at rømmegrøt kunne smake så godt.
Fersk rosenkål er ekstra godt og er et perfekt tilbehør for å gjøre julemiddagen litt lettere.
Disse godbitene forsvinner fort på et tapasbord De dessuten veldig enkle og raske å lagee.
Denne stappen lager du veldig enkelt selv. Stappen passer god til til pinnekjøtt og andre stekte og røkte kjøttretter.
Skal du lage tapas, må du prøve denne oppskriften med leverpostei, bacon og sopp. Garantert suksess.