Lag en stuffing til kalkunen som alle vil sette pris på. Du skal blant annet ha i sjampinjong, selleri og persille.
Lag en stuffing til kalkunen som alle vil sette pris på. Du skal blant annet ha i sjampinjong, selleri og persille.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Vepsebol er små topper av marengs tilsatt hakket sjokolade og mandler. En søt favoritt til så vel halloween som til jul eller bursdager.
Skal du lage sildebord eller rett og slett serve den herlige fisken på ny måte. Da skal du bruke denne oppskriften som vil imponere alle som får smake.
Makroner er deilig og ekstra gode blir når du tilpasser julen som du gjør med den enkle oppskriften. Kos deg.
Det er gøy å bygge snømann. Enda morsommere er det å bake dem i sammen med barna. Her det store muligheter for de smås kreativitet. Og vi kan love at de smaker deilig.
Muffins er populært året rundt. Nå skal du bake noen som er tilpasset julen og som går rett hjem på kakebordet både for små og store.
Til Lucia må du bake disse deilige kakene. Her er en veldig enkel oppskrift.
Kyllingleverpostei er et lekkert alternativ på koldtbordet eller som pålegg.
Karrisild er en selvfølge på et sildebord. Og veldig godt til så vel frokost som lunsj.
Pepperkaker baker du sammen med barna eller venner. Den beste pepperkakedeigen lager du selvfølgelig selv. Her en oppskrift der vi pynter kakene litt.
Du kan lage noe i nærheten av crispy duck av restene av pinnekjøtt. Her er oppskriften du bare må prøve.
Lutefisk er en klassiker. Oppskriften er gjerne den samme hver gang. Prøv ny variant med soyasmørsaus og ertepuré med mynte.
Lag deilig kryddersild selv. Mye enklere enn du tror og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Skal du lage koldtbord kommer du ikke utenom hel kokt laks. Her er oppskriften.
Har du rester av pinnekjøtt kan du lage noe ekstra godt. Blini med pinnekjøtt er en av mulighetene. Det tar deg en halv time så har du fire stykker å servere.