Du synes kanskje det høres vanskelig ut å tilberede smalahove. Det er det absolutt ikke hvis du følger vår enkle oppskrift.
Pinnekjøtt er ingen heksekunst å tilberede. Følger du våre enkle råd kan du ikke mislykkes. Her er fremgangsmåten.
Det er slik du skal tilberede pinnekjøttet sier Eyvind Hellstrøm. Følger du hans oppskrift, der du også får med hvordan du skal lage deilig kålrotstappe, blir det garantert suksess.
Pinnekjøtt av rein er et helt nytt alternativ som også kan serveres med mandelpoteter, kålrabistappe og rørt tyttebær.
Kanelstekt juleribbe er enkelt å lage, men du verden så godt så godt det smaker. Her oppskriften du får suksess med.
Best smak får du hvis du steker den med lav varme og lang tid slik at den får steke helt gjennom. Spesielt viktig er det når kalkunen er fylt som her.
Varmende og saftig oppskrift på kalkun men eple og svisker.
Her i landet har vi gamle tradisjoner for okserull, men på grunn av mindre storfebesetninger i nord er den ikke like vanlig som lammerull.
For en ekte britisk julefeiring trengs en ekte plum pudding.
Vil du ha mye smak ut av ribba skal du forsøke å langtidssteke den. Det tar noen timer. I mens kan du lage tilbehøret. Her får du fremgangsmåten.
En tradisjonell variant av sylta. Denne krever mindre jobb, men mange synes denne er vel så god som den tradisjonelle sylta.
Når du lager pinnekjjøttet med rødvin og aprikos får du en smaksopplevelse som er herlig
Langtidsstekt ribbe – 24 timer. Ja det tar faktisk så langt tid å få frem denne lekkerbisken. I mellomtiden kan du gjøre andre nyttige ting og bare glede deg.