Kjøttpudding høres mye mer hverdagslig og uinspirert ut enn hva den smaker når du spriter den opp med noen gode ingredienser.
Kjøttpudding høres mye mer hverdagslig og uinspirert ut enn hva den smaker når du spriter den opp med noen gode ingredienser.
Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene, skal du bruke bacon i dem og på dem.
Litt sulten og samtidig har du dårlig tid, lager du denne retten på noen få minutter. Sausen setter en ekstra spiss på det hele.
Svinekjøtt er anvendelig til så mye også med pasta. Her gir vi deg en oppskrift som er veldig smaksrik med appelsin- og ingefærsaus.
Denne retten som du lager på 20 minutter kommer du garantert å lage flere ganger.
Her en rett som fortjener sin plass på middagsbordet. Sosekjøtt med mørk kjøttkraft smaker like godt i dag som det gjorde for 30 år siden. Her har du oppskriften.
La koteletten få en lomme. Den skal du fylle med ost og spekeskinke. Dette er snaddermat.
Honningglasert lammeribbe er snaddermat. Med chili og hvitløk setter du en ekstra spiss på retten. Her er oppskriften.
Få grønnsaker er så utskjelt som hodekål. Samtidig som få grønnsaker har så mange gode egenskaper som kålen. Her pakker vi den rundt mye deilig innhold.
Lager du kjøttpudding har du både middag og pålegg. Erter og brokkoli setter farge og smak på kjøttpuddingen. Barna vil elske den.
Klassisk italiensk er stikkord i dagens middagsforslag til deg. Carpaccio er rått kjøtt skåret i tynne skiver. Spennende smak som du garantert vil like.
Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter.
Tykke biffer blir veldig gode og saftige, disse blir enda bedre med vinkokte poteter og sprø gratinering
Pasta med biffstrimler og pestosaus lager du på 15 minutter. At det går kjapt, går garantert ikke utover smaken. Det smaker herlig.
Du må prøve å lage karbonader med kalvekjøtt. De smaker fortreffelig.
Svinebiff er lettlaget middagsmat. Med pasta og paprikasaus er maten på bordet før du vet ordet av det. Følg vår enkle oppskrift.
Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir en mild og aromatisk smak til biffen.
Her er det ingredienser som passer veldig godt sammen. Og når de får selskap i stekepanna blir det en rett du garantert vil like.
Denne deilige biffretten med øl er komponert av den kjente kokken Trond Moi fra Bølgen & Moi.
Her får du en enkel oppskrift på koteletter i form med grønnsaker. Denne deilige retten har en mild og barnevennlig saus. Du kan selvfølgelig variere med krydder og urter etter smak.