Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt. Når du på forhånd marinerer den blir det et festmåltid.
Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt. Når du på forhånd marinerer den blir det et festmåltid.
Dette er en lett og smakfull middag med lammekoteletter slik de lager dem i Hellas.
Denne oppskriften på lammestek med rødvissaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal lage kjøttboller med tilbehør.
Nydelig lammegryte med indiske krydder. Prøv deg fram med karripasta (curry paste), da det finnes mange forskjellige typer og merker. Noen er milde, andre er hotte.
Svinekam er en god gammel traver. Hvis du spekker den med estragon og legger til spennende grønnsaker får du en ny opplevelse av svinekjøttet.
Mørbradstek smaker ekstra deilig når du tilbereder den slik vi anbefaler.
Denne kjøttgryta er inspirert av en verdensberømt fransk klassiker - Boeuf Bourguignon. Den egner seg godt for tilberedning på forhånd. Varmes opp før du serverer. Da blir den faktisk enda bedre.
Når kalvekjøtt er så godt, må selvsagt kalveskankene være enda bedre. I hvert fall gir de en helt unik dybde til en enkel italiensk klassiker som denne.
Her skal kotelettene under lokk, altså braiseres, sammen med grønnsaker, for ekstra saftighet.
I denne oppskriften blander vi kjøtt fra land med kjøtt fra havet. Kalvesteik egner seg ypperlig med tunfisksaus.
Legg chilipølsene i en gryte sammen med tomater, tomatpuré, eplemost og krydder så kan du bare glede deg.