Lammekoteletter er tradisjonell kost for mange. Her har lammekotelettene fått følge av ingefær og pære – er du klar for noe nytt?
Lammecarré er noe av det flotteste du kan spise. Mørt, saftig og smakfult. Her har vi tilberedt carréen med vårgrønnsaker og potetpurré, men du kan selvsagt velge annet tilbehør.
Grytestek er noe av det enkleste du kan lage, og lammestek egner seg utmerket. Steken passer seg selv i gryta og kraften blir en førsteklasses saus.
Hvis du fyller lammelåret slik vi foreslår i denne oppskriften får du en smaksopplevelse av de spjeldene..
Nydelig lammekjøtt, høstens grønnsaker og en lys,fyldig saus. Garantert suksess rundt bordet
Mens terracottagryta koser seg i komfyren kan du lese en god bok, vaske bilen, se en film eller noe annet du synes er festlig.
Øl er veldig godt å bruke i maten som her når du bruker det i marinaden til svinekoteletter.
Kalvekjøtt er gode saker, men hvorfor ikke benytte kalveskankene til noe spesielt. Stikk innom slakteren i dag og skaff deg råvarene. Her har du oppskriften på Osso bucco.
Når noe kommer fra Provence, heter det provencale. Det er inspirasjonen til denne grillretten.
Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte bayonneskinken. Den får følge av coleslaw og appelsinsaus. Med stekte båtpoteter er middagen i havn.
I denne hverdagsgryta skal du bruke kjøttdeig, sopp og squash. Du kan selvfølgelig velge det du har mer lyst på.
Denne grilloppskriften er rask å lage og med aprikos til blir den meget smakfull og et ikke minst et syn for øyet når du serverer den.
Pølser og epler, det har du kanskje ikke tenkt passer. Da skal du forsøke denne retten. Garantert suksess.
Her er oppskriften på en litt spenstig grillrett med masse krydder og en eksotisk grillsaus som du med enkelhet lager selv.