Server pølsene med en fyldig mos eller stappe av mandelpotet, kålrot og gulrot.
Server pølsene med en fyldig mos eller stappe av mandelpotet, kålrot og gulrot.
Lammekoteletter er ypperlig grillmat. Her er det rosmarin som gir karakteren. Tilbehør kan være så enkelt som en blåmuggostdressing og en sidesalat.
T-benstek eller T-bonestek er for mange grillentusiaster en klar favoritt. Lag rikelig med salat og annet tilbehør. Her har du oppskriften som du lykkes med.
Du kan fint bruke lammekjøttdeig
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.
Legger du lammekoteletter i marinade en stund før du legger de på grillen blir du utnevnt til sjefskokk.
Grillspyd med svinekjøtt marinert i en spansk krydderblanding smaker knallgodt.
Kalvekoteletter med masse godt tilbehør av grønnsaker er et festmåltid.
Et skikkelig godt og høstpreget kjøttmåltid er ovnsbakt høyrygg. Den tar tid å lage, men vi garanterer at du får valuta for jobben. Her er oppskriften.
Liker du det hot skal du prøve denne oppskriften. Som du forstår er inspirasjonen hentet fra Mexico.
Her har du en enkel oppskrift på fårikål som du og dine vil sette pris. Det blir garantert ikke siste gangen du lager denne fårikål på denne måten.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
Lam er nam, og for de virkelig store hyggestundene rundt middagsbordet. Her får du oppskriften på provencalsk lammestek.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Lam er alltid godt. Ta derfor sats og trå til for fullt med denne spennende retten.
Her starter du med et fersk lammelår som du skal henge før du begynner å lage retten.
Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.
Her får du en annerledes og superrask pølsemiddag med spennende smak av Mexico.
Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.