Lag en spennende salat med fenalår. I den skal du ha blåmuggost, men ikke bare det. Friske grønne asparges, valnøttkjerner og sukkererter hører også med.
Klart du kan lage carpaccio med fenalår. Det smaker fantastisk og passer så vel som forrett eller som en del av koldtbord. Enkelt å lage. Bare følg denne oppskriften.
Gjør noe helt nytt med fenalåret. Miks det med gresskar og rød chili. En ren nytelse du kan servere som forrett eller på koldtbordet. Følg bare den enkle oppskriften.
Dette er en lett og enkel forrett. Med fenalår og jordbær har du en frisk og sommerlig salat. Selv om den er enkel passer den både til store lag og enkle vennemiddager.
Her får du enkel og meget smakfull rett med eldhusrøykt fenalår med syltet kålrot. Bare følg oppskriften der du også bruke appelsin, korianderfrø og rød chili.
En saftig biff blir bedre med hjemmelaget tilbehør. Som i denne oppskriften. Du fikser det på en halvtime til minst fire gjester.
Finnbiffgryte med reinskav eller elgkjøtt er garantert en suksess på middagsbordet. Hvis du supplerer med sopp og oliven blir det ekstra godt.
Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.
Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
Slik vil de ha fårikålen i Rogaland. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Fårikålen slik de liker den på Nord-Møre. Absolutt verd et forsøk. Her er oppskriften.
Fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er oppskriften på den de helst spiser i Troms. Nemlig kjøttmølja.
Hvis du ønsker å imponere de rundt bordet, er det å servere fylt lammestek en sikker vinner. Ikke bare ser den flott ut, men kjøttet blir så utrolig saftig og smakfullt.
Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryte. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.
Lammekjøtt er det lett å få tak i. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.
Lam kan varieres i det uendelige. Lammesadel med grønnsakskompott er manges favoritt. Her har du oppskriften.
Surmelken ble tidligere brukt mye som marinade. Det gir god smak til lammesteken, og forlenger også holdbarheten på kjøttet. Denne retten må du planlegge i god tid, den skal nemlig marineres i kjøleskapet en hel uke!
Vil du ha litt viltpreg på fårikålen, skal du forsøke denne oppskriften.