Slik røyker du enkelt kjøttet selv på kjøkkenet.
Å tilberede dagens rett er ikke fort hjort...men så er det jo kanskje lørdag, og da skal vi ta oss god tid til matlagingen.
Denne varianten av chili con carne er som du forstår ganske så hot. Det skyldes at du skal bruke Habanero chili. Ganske mye sterkere en vanlig chili.
Liten tvil om at kalvefilet er en delikatesse. Når den får følge med masse annet godt tilbehør blir middagen garantert minnerik.
Denne klassikeren kan alle klare. Lag gjerne en større porsjon, og frys ned.
Er du i modus for å kjøre vegetarisk, er denne lettlagde oppskriften et supert utgangspunkt. Her er den med kjøttdeig.
Bankekjøtt eller bankebiff er selvforklarende. Siden det ikke er det aller møreste lårstykket, trengs det en skikkelig omgang med kjøtthammeren. Her er oppskriften.
Lag en rett som med rette kan kalles retromat og som er både hot og god. En feststemt oppskrift på kålruletter.
Denne deilige retten med reinsdyrplomme er komponert av den kjente kokken Tom Victor Gausdal.
Timiangravet ytrefilet av rein serveres med smørstekte rosenkålblader, syltede beter og deilig og frisk persilleemulsjon.
En vri på Wellington nå med svinefilet skaper feststemning på matbordet.
Kalv smaker alltid godt, og da spesielt med nyhakket gressløk i saus.
Geitekjøtt er fantastisk mørt og rimelig med et stort bruksområde. Begynn med denne grilloppskriften om du ikke har prøvd dette kjøttet før.
Det er knapt noe som overgår reinsdyr. Perfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Hvalbiff smaker himmelsk. Marinerer du den i rødvin når du enda større høyder. Følg den enkle oppskriften.
Det er faktisk veldig enkelt å lage sine egne pølser som disse deilige du får oppskriften på her. Dessuten mange gode råd på veien.
En asiatiskinspirerte rett med soyamarinert svinefilet og sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen.
Saftig og god reinsdyrfilet servert med sopp, ovnsstekte potetskiver og en deilig saus med sherryeddik og løk.
Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage superraskt på grillen, anbefales denne nydelige carpaccioen lage av indrefilet av storfe.