Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
En slik maki kombinerer japansk teknikk med innslag av Italia samt de beste norske råvarer.
Inspirasjonen til denne oppskriften kommer fra en som flittig bruker sumac, nemlig den inspirerende kokeboklegenden Yotam Ottolenghi.
Denne reinsdyrpannen har både mye smak og er rask å lage. Tabasco setter en ekstra spiss på.
Disse lammekjøttbollene er lette å lage og lette å forspise seg på!
Gjøkalven er ett type kjøtt med lavt jerninnhold som gjør det ekstra mørt. Med trøffelsaus og jordskokkpuré har du en rett som kommer til å imponere de fleste.
Denne deilige gryteretten smaker deilig, og er perfekt til middag når du er sulten.
Fyr opp grillen og ta hele familien med på grillingen av lammespyd – Cevapchichi, denne herlige spesialiteten fra Balkan.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
Lammekjøtt, grønnsaker og krydder pakket inn i bakepapir og stekt i ovnen. Dette er tradisjonell tilberedningsmetode langs Middelhavet.
Her er både kylling- og lammekjøtt ingredienser i samme rett. I Norge er vi ikke så familiære med couscous. Det er synd for dette smaker herlig.
Slik steker du denne biffen som har fått det litt pussige navnet. Med sjøkreps eller hummer og bakt potet smaker den deilig.
Her er en oppskrift på det tradisjonsrike samiske festmåltidet Bidos. Reinsdyrkjøtt fra stek eller reinbiff er hovedingrediensen med løk, poteter og gulrøtter.
Svinesteik er uhyre lett å lage litt mer raffinert uten at det opprinnelige konseptet forlates. Selve steika blir saftig og god når den tilberedes på riktig måte.
Kalvefilet har mild og fin smak og er utrolig mør. Med bakt tomat, sellrerirot, lime-potetpuré og calvadossaus blir middagen minnerik.
Dette er den tradisjonelle oppskriften på lammefrikassé. Du serverer den med grønnsaker og hvit saus. En klassisk rett du kan servere som garantert er en suksess
En festmeny har nesten alltid en skikkelig hovedrett av kjøtt. Vi foreslår rosastekt reinsdyr med røde plommer.
Denne fyldig kaningryten med grønnsaker kan også lages med hare, eller sågar kylling.
Grytekjøtt av rein har masse smak, og egner seg perfekt sammen med andre markante smaker som du finner i ingrediensene.
Her er oppskriften på en deilig kyllingleverpaté som ikke er noen kunst å få til. Bare følg den enkle oppskriften så kan du servere.