Kjøtt fra kalv er lyst og mørt. Vi har lange tradisjoner for bruk av kalvekjøtt her i landet. Server indrefilet av kalv med en utsøkt sherrysaus.
Kjøtt fra kalv er lyst og mørt. Vi har lange tradisjoner for bruk av kalvekjøtt her i landet. Server indrefilet av kalv med en utsøkt sherrysaus.
En deilig rett med kalv som du skal servere grønnsaker på italiensk vis.
Kalv smaker alltid godt, og da spesielt med nyhakket gressløk i saus.
Spegris er sjelden kost i kjøttdisken, men kan bestilles og er absolutt en smaksopplevelse enhver kjøttelsker bør unne seg.
Her en oppskrift på julekrydret ribbe med alle de gode smakene vi kjenner så godt. Her er oppskriften.
Gi lammesteken litt annen krydring enn det du er vant med. Det er en gammel kjenning i form av Jägermeister som gir det lille ekstra.
Denne paioppskriften har alt det familiens store og små elsker, nemlig meksikanskinspirerte smaker, kjøtt- og ostesaus.
Vil du ha litt viltpreg på fårikålen, skal du forsøke denne oppskriften.
I Karibia er de flinke å bruke krydder i maten, og det er det som kjennetegner denne retten. Den er både varmt og sterkt krydret, men om du er var, kan du redusere mengden
Irish stew er kanskje ikke en rett du har laget selv. Det er ingen kunst når du bruker norsk lammekjøtt. Da blir den irske nasjonalretten ekstra god.
Her får du oppskriften på hvordan de lager sin variant av fårikål i Irland.
Innbakte pølser er kosemat for store og små. Morro er det og, da alle kan velge sitt eget fyll.
En vri på Wellington nå med svinefilet skaper feststemning på matbordet.
Svin indrefilet er både magert, godt og mild på smak. Soltørkede tomater har en sterk smak og er ypperlig som smakstilsetning, og er sammen med basilikum med på å gjøre måltidet både spennende og smakfullt.
Hva med å prøve en spennende rett som innbakt lam, du vil garantert imponere både familie og venner.
Å pakke inn biffen er ikke det vi gjør oftest. Med ekstra smaksrikt fyll, blir denne biffpakken særdeles velsmakende.