Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter.
Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter.
Frukt og kryddervarme gir indrefilet av svin ekstra smak. Du kommer garantert til å like det.
Indrefilet av svin er magert og godt kjøtt som passer like godt til selskapsmat som til hverdagsmiddager.
En fyldig blåmuggostsaus med sopp matcher den magre svinefileten veldig godt.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Med indrefilet av elg er det duket for et festmåltid. Her er oppskriften med masse godt tilbehør.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
Nydelig lammegryte med indiske krydder. Prøv deg fram med karripasta (curry paste), da det finnes mange forskjellige typer og merker. Noen er milde, andre er hotte.
Spør du barna om de vil ha indianerkoteletter svarer de garantert ja. Spør du voksne, vel. Alle kan spise disse. Det er knivkuttene i kjøttet som skapt navnet-
Her lager du alt i en gryte som så får lov til å passe seg selv. Så kan du bruke tiden til andre ting. Lammegryte er tingen. Og husk, jo lengre den får stå å godgjøre seg på svak varme, jo bedre blir den.
Strimlet svinekjøtt er perfekt for å lage raske hverdagsretter, og en gryterett er hele familiens favoritt.
Du må prøve denne lekre hvalwrapen. Som er en super måte å bruke opp rester etter hvalmiddagen.
Det er ikke vanskelig å skjønne hvor denne retten har hentet navnet sitt fra. Rask å lage og smaker minst like godt som biff stroganoff.
Her får du oppskriften på en helt spesiell hvalgryte med blant annet karri, muskatnøtt og tørr sherry. Og noen andre spennende ingredienser.
Hvalkjøtt utkonkurrerer det meste av annet kjøtt. Mørt, saftig, supersunt og kjempegodt. Her er en oppskrift på hvalbiff på tradisjonelt vis.