I denne smaksrike oppskriften serveres helstekt flankestek med grillet rosenkål, blomkålpuré og chiliolje. Et deilig festmåltid på den litt lettere siden, men som ikke sparer på kruttet.
Spør du barna om de vil ha indianerkoteletter svarer de garantert ja. Spør du voksne, vel. Alle kan spise disse. Det er knivkuttene i kjøttet som skapt navnet-
Vil du kotelettene et skikkelig løft er denne oppskriften med både raita og mangosalsa midt i blinken.
Risottoris er en rund, uvasket ris med mye stivelse. Stivelsen gjør at risen kan absorbere store mengder væske, og det er all væsken som gir risottoen den store smaken.
Her oppskriften på biffmåltid på skyhøy trivselsfaktor og saftig deilig kjøtt. Og tilbehøret løfter biffen flere hakk.
Her har du oppskriften på en tacograteng med kjøttdeig av svin og tacosmak Dette er kjapp hverdagsmat for hele familien.
Her får du en annerledes og superrask pølsemiddag med spennende smak av Mexico.
Slangepølser er nesten det samme som pølse med brød. I oppskriften er det brukt deig med bakepulver som ikke trenger ikke heving.
Skal du ha familie og venner på besøk er det deilig å kunne servere et spekematbord. Her får du alle anbefalingene for at det skal bli vellykket,
Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Dette lammespydet er uhyre enkelt å lage, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften.
Selv en kjedelig falukorv kan få nytt liv etter en runde i stekeovnen, med god hjelp av andre ingredienser du har i kjøleskapet.
Det kreolske kjøkken er velkjent for sine smaksrike retter. Med denne oppskriften lager du en fristende jambalaya på veldig kort tid.
Disse wrapsene er fylt med mye gode smaker, men er likevel raske å lage siden de baserer seg på ferdigprodukter. Eller du kan lage alt fra bunnen av.
Denne retten er lettvint å lage. Kjøttbollene gjør seg nestens selv og det gjør potetmosen også.
Legg chilipølsene i en gryte sammen med tomater, tomatpuré, eplemost og krydder så kan du bare glede deg.
I kveld blir det biffsnadder. Og selvsagt er det bearnaisesaus til. Eller bearnes som ordboka vil ha oss til å skrive. Uansett dette smaker kjempegodt.
Pølser i brød er god middag når de får spennende tilbehør. Om du griller eller steker dem i panne, er ikke viktig. For det er tilbehøret som gjelder.
Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir en mild og aromatisk smak til biffen.