Svinefilet er en veldig takknemlig råvare siden den ikke trenger veldig lang tilberedning. Denne retten ser og smaker mer luksuriøst enn hva summen av ingrediensene tilsier.
Svinefilet er en veldig takknemlig råvare siden den ikke trenger veldig lang tilberedning. Denne retten ser og smaker mer luksuriøst enn hva summen av ingrediensene tilsier.
Bøff peker på det franske ordet for okse - boeuf - men her er det kvernet svinekjøtt som er brukt for å lage danskenes favoritt.
Svinebiff er lettlaget middagsmat. Med pasta og paprikasaus er maten på bordet før du vet ordet av det. Følg vår enkle oppskrift.
En deilig svinefilet fylt med masse godsaker.
Det er ikke bare i Norge vi liker koteletter, for dette er en av de store klassiske rettene i Sveits. I denne retten er det faktisk grønnsakene som gjør jobben.
Gjør stas på det norske lammekjøttet med et skikkelig festmåltid til hele familien.
Med fryste grønnsaker er denne deilige tykke kjøttsuppen ferdig på et øyeblikk. Du kan selvfølgelig lage den med grønnsaker du skjærer opp selv.
Denne retten med strimlet svinekjøtt marinert i soya er inspirert av det asiatiske kjøkken. Her serverer vi den med en smaksrik nøttesaus.
Fennikel har sterk lukt og aromatisk smak som kan minne om lakris eller anis. Fruktkjøttet er sprøtt og saftig. Fennikel passer godt sammen med strimlet svinekjøtt.
Få grønnsaker er så utskjelt som hodekål. Samtidig som få grønnsaker har så mange gode egenskaper som kålen. Her pakker vi den rundt mye deilig innhold.
Server pølsene med en fyldig mos eller stappe av mandelpotet, kålrot og gulrot.
Du må prøve denne oppskriften på stekt lammelår. Med tilbehøret blir det en smaksopplevelse.