Sodd er tradisjonskost så det holder. Og i disse retro- og bærekraftorienterte tider, kommer lapskaus og sodd opp som noe vi bør sette på menyen. Her er en oppskrift fra Wales.
Sodd er tradisjonskost så det holder. Og i disse retro- og bærekraftorienterte tider, kommer lapskaus og sodd opp som noe vi bør sette på menyen. Her er en oppskrift fra Wales.
Du trenger bare en pakke svinefilet som du får på nærmeste butikk, og så er du i gang med en herlig, enkel og smakfull middag der også Jarlsbergost inngår.
Denne retten har både fyll og saus men er mye lettere å lage enn den kan se ut som.
Verdens beste og mettende smørbrød må vi takke danskene for.
Her starter du med et fersk lammelår som du skal henge før du begynner å lage retten.
Du skal bruke kalvekjøtt i en ragu. Ragu betyr kjøtt skåret i terninger kokt i saus. Det blir en rett med deilig smak på både kjøttet og sausen.
Klassisk lammestek smaker ekstra godt i lammesesongen, men kan serveres hele året når fersk lam er å få tak i.
Øvelse gjør mester, også når det kommer til biffsteking. Gjør som mesterne på Kulinarisk Akademi som viser deg vei med denne oppskriften.
En saftig biff kan alle klare, bare følg reglene i denne oppskriften.
Roastbiff er manges favoritt enten som enkeltstående rett kombinert med salat eller som en del av et koldtbord. Slik lager du og tilbedrer du den.
Mørbradstek smaker ekstra deilig når du tilbereder den slik vi anbefaler.
Nydelig lammekjøtt, høstens grønnsaker og en lys,fyldig saus. Garantert suksess rundt bordet
Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med en schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.
T-benstek eller T-bonestek er for mange grillentusiaster en klar favoritt. Lag rikelig med salat og annet tilbehør. Her har du oppskriften som du lykkes med.
Kalvekjøtt er gode saker, men hvorfor ikke benytte kalveskankene til noe spesielt. Stikk innom slakteren i dag og skaff deg råvarene. Her har du oppskriften på Osso bucco.
Chateaubriand er egentlig navnet på det midtre stykket av indrefileten og er derfor så mør og lekker som mulig. Den kan helstekes eller deles i biffer. Tilbehøret er enkelt.
Surmelken ble tidligere brukt mye som marinade. Det gir god smak til lammesteken, og forlenger også holdbarheten på kjøttet. Denne retten må du planlegge i god tid, den skal nemlig marineres i kjøleskapet en hel uke!
Her er den veldig enkle oppskriften på medisterkaker og du kan glede deg over et måltid som smaker riktig godt.
Kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing er veldig manges favoritt. Her får du oppskriften med tilbehøret som er enkelt å få til.