Denne britiske klassikeren må prøves om du ikke har gjort det ennå.
Når squashen strimles til spagetti, blir salat lettere å akseptere for alle.
Denne retten ble servert fersk, rett etter slakting. På høsten under lammesesongen fikk man ferskt lammekjøtt.
Spekemat til middag har vi århundre lange tradisjoner på i Norge. Sammen med nypoteter og nykål blir det en nydelig sommertallerken med masse god smak.
Skal du ha familie og venner på besøk er det deilig å kunne servere et spekematbord. Her får du alle anbefalingene for at det skal bli vellykket,
Her er en oppskrift på en liten annen vri på å servere spekeskinke på. Vi legger til dampet nykål med lun salat av nypoteter
Lag kotelettene slik spanjolene gjør det. Har du besøkt landet kommer minnene tilbake.
Grillspyd med svinekjøtt marinert i en spansk krydderblanding smaker knallgodt.
Grytestek er noe av det enkleste du kan lage, og lammestek egner seg utmerket. Steken passer seg selv i gryta og kraften blir en førsteklasses saus.
En asiatiskinspirerte rett med soyamarinert svinefilet og sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen.
Her en rett som fortjener sin plass på middagsbordet. Sosekjøtt med mørk kjøttkraft smaker like godt i dag som det gjorde for 30 år siden. Her har du oppskriften.
Sommerkoteletter kan både være sterkt røykte og salte. Derfor er det godt med et tilbehør som i denne oppskriften der risotto på bulgur demper det litt.