Svinekam glasert med sennep og urter til gir deg en ny smaksopplevelse. Følg den meget enkle oppskriften du får her.
Svinekam glasert med sennep og urter til gir deg en ny smaksopplevelse. Følg den meget enkle oppskriften du får her.
Her får du en vaskeekte oppskrift på hvordan du skal lage Chili con carne. Følg den enkle oppskriften og du kan servere om halv time.
Lammekoteletter er ypperlig grillmat. En deilig frisk dressing må selvsagt til, og oppskrift til det hele finner du her
Slangepølser er nesten det samme som pølse med brød. I oppskriften er det brukt deig med bakepulver som ikke trenger ikke heving.
En saftig skive av lammelåret trenger egentlig bare poteter ved siden av. Får du ikke tak i lammelårskiver, kan du bruke koteletter. De trenger normalt litt kortere varmebehandling.
Mens terracottagryta koser seg i komfyren kan du lese en god bok, vaske bilen, se en film eller noe annet du synes er festlig.
Skjær den i tynne skiver og pynt med for eksempel litt salat, svisker, aprikos, agurk og tomat.
Skinkestek med sprø svor er ypperlig søndagsmiddag. Cidersaus av eplecider er godt tilbehør til svinestek og du får delvføleig oppskrifte her...
Koke steken? Går det? Javisst! Om du lar steken trekke i en god buljong rett under kokepunktet til den er ferdig får du et fantastisk mørt og saftig resultat. Nydelig til middag, og supert som pålegg i mange dager etterpå!
Gjør skinkebiffen litt mer hot med krydder fra det indiske kjøkken. Legg de på grillen med spyd og lag litt ekstra korianderraita.
Denne måten å lage skinkebiff lykkes du garantert med. Og du vil helt sikkert lage rettene flere ganger.
Gjør skinkebiffen litt hot med chili. Og med pasta og annet deilig godt kan du raskt servere.
Denne retten som du lager på 20 minutter kommer du garantert å lage flere ganger.
Denne oppskriften med skinkebiff av svinekjøtt er både fruktig og hot. Det skyldes smak av sødmefylt frukt og skarpe toner av chili. Den kan også lages på grillen.
Skinkebiff med disse deilige grønnsakene må du prøve. Vi lover deg at du helt sikkert vil lage retten flere ganger.
Den gode gamle sjømannsbiffen er herlig rustikk og veldig smaksrik. Den får nytt liv med godt mørkt øl i gryta, en klassiker som lager seg selv.
Slik steker du denne biffen som har fått det litt pussige navnet. Med sjøkreps eller hummer og bakt potet smaker den deilig.