Okse og kalvekjøtt

oppskrifter.webp

Med okse- og kalvekjøtt kan du lage de deiligste retter enten i steikepanna, i steikeovnen på grillen eller i gryta

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • placeholder
    20 minutter

    Så enkelt lager du biffsnadder til deg selv. Er det flere som skal ha er det bare å øke ingrediensene.

  • 30 minutter

    Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

  • 30 minutter

    Tynne skiver av biffkjøtt i en marinade med lime og asiatisk fiskesaus gir kjøttet en spennende og eksotisk smak. Egner seg både til å steke i stekepanne og på grill.

  • 1 time

    Disse asiatiske biffspydene er knallgode. Har du ikke «innegrill», blir resultatet like godt i en steikepanne. Prøv denne superenkle oppskriften.

  • 45 minutter

    Lag en rett som med rette kan kalles retromat og som er både hot og god. En feststemt oppskrift på kålruletter.

  • 30 minutter

  • 45 minutter

    Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage superraskt på grillen, anbefales denne nydelige carpaccioen lage av indrefilet av storfe.

  • 30 minutter

    Biff surret med bacon og et tilbehør av grønnnsaker med sting samt choronsaus og hasselbackpoteter smaker enda bedre enn det høres ut.

  • 30 minutter

    Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene, skal du bruke bacon i dem og på dem.

  • 45 minutter

    Bankekjøtt eller bankebiff er selvforklarende. Siden det ikke er det aller møreste lårstykket, trengs det en skikkelig omgang med kjøtthammeren. Her er oppskriften.

  • 3 timer 20 minutter

    Bayerischer Krautbraten er navnet på denne retten fra Sør-Tyskland.

  • 1 time 15 minutter

    Her har du oppskriften på en lettlaget på saftig biff smaksatt med friske urter og marinade. Dette setter fart på biffen og smaksløkene.

  • placeholder
    5 minutter

  • 40 minutter

    Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.

  • 30 minutter

    Denne retten er oppkalt etter den svenske industrimannen Henrik Lindström som tok den med fra Russland til Sverige. Sylteagurk, kapers, løk og rødbeter i «biffene» gir masse deilig smak.

  • 30 minutter

    Alt i ett. Biff, poteter og grønnsaker - og vips så har du en god middag. Litt smeltet ost på toppen blir prikken over i’en.

  • 30 minutter

    Denne retten får fart på smaksløkene. Her er det nemlig ikke bare snakk biffkjøtt. Masse deilig krydder og annet godt som gjør det til en deilig rett.

  • 30 minutter

    En saftig biff blir bedre med hjemmelaget tilbehør. Som i denne oppskriften. Du fikser det på en halvtime til minst fire gjester.

  • 20 minutter

    Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir en mild og aromatisk smak til biffen.

  • 30 minutter

    Stek biff i terninger raskt sammen med mango, chili, vårløk og hakkede cashewnøtter.

Forsiden akkurat nå
Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om champagne
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 05. mai

Lær mer om champagne

Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken