Så enkelt lager du biffsnadder til deg selv. Er det flere som skal ha er det bare å øke ingrediensene.
Så enkelt lager du biffsnadder til deg selv. Er det flere som skal ha er det bare å øke ingrediensene.
Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Tynne skiver av biffkjøtt i en marinade med lime og asiatisk fiskesaus gir kjøttet en spennende og eksotisk smak. Egner seg både til å steke i stekepanne og på grill.
Disse asiatiske biffspydene er knallgode. Har du ikke «innegrill», blir resultatet like godt i en steikepanne. Prøv denne superenkle oppskriften.
Lag en rett som med rette kan kalles retromat og som er både hot og god. En feststemt oppskrift på kålruletter.
Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage superraskt på grillen, anbefales denne nydelige carpaccioen lage av indrefilet av storfe.
Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene, skal du bruke bacon i dem og på dem.
Bankekjøtt eller bankebiff er selvforklarende. Siden det ikke er det aller møreste lårstykket, trengs det en skikkelig omgang med kjøtthammeren. Her er oppskriften.
Bayerischer Krautbraten er navnet på denne retten fra Sør-Tyskland.
Her har du oppskriften på en lettlaget på saftig biff smaksatt med friske urter og marinade. Dette setter fart på biffen og smaksløkene.
Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.
Denne retten er oppkalt etter den svenske industrimannen Henrik Lindström som tok den med fra Russland til Sverige. Sylteagurk, kapers, løk og rødbeter i «biffene» gir masse deilig smak.
Alt i ett. Biff, poteter og grønnsaker - og vips så har du en god middag. Litt smeltet ost på toppen blir prikken over i’en.
Denne retten får fart på smaksløkene. Her er det nemlig ikke bare snakk biffkjøtt. Masse deilig krydder og annet godt som gjør det til en deilig rett.
En saftig biff blir bedre med hjemmelaget tilbehør. Som i denne oppskriften. Du fikser det på en halvtime til minst fire gjester.
Prøv denne biffretten med pannestekt asparges, østersopp, mandelpotetpuré og soppsaus, neste gang du skal lage smakfull helgekos.
Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir en mild og aromatisk smak til biffen.