By på denne New York-inspirerte biff-klassikeren fra grillen. Det er bourbon og brunt sukker samt mørt kjøtt som gir karakteren.
Bresert beskriver en teknikk der du først bruner råvarene for så å tilsette væske slik at de blir varmebehandlet i gryte under lokk i ovn. Prøv det med kalvebryst og løksaus.
En oppdatert versjon av en oppskrift som stammer fra samme periode som Britney Spears' første storhetstid. Men som garantert ikke har noe med popidolet å gjøre.
Lag en deilig burritos til fire på bare 20 minutter. Det får du til hvis du følger denne oppskriften.
Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
Klassisk italiensk er stikkord i dagens middagsforslag til deg. Carpaccio er rått kjøtt skåret i tynne skiver. Spennende smak som du garantert vil like.
Har du en indrefilet i fryseren (kalv er aller best), vet du nå hva du skal gjøre med den. La den halvtine og skjære den i løvtynne skiver. Da er du bare minutter unna denne lekkerbiskenen av en rett som egner seg både som forrett og som hovedrett.
En deilig carpaccio med indrefilet og mye annet godt som gjør denne retten til en av dine favoritter.
Legg en burger på grillen og du kan nyte i løpet av får minutter. Lag den deilige sausen vi foreslår. Alt du har å gjøre er å følge denne deilig oppskriften.
Om du så bare har 20 minutter, kan vi love en god og het opplevelse med chili con carne. Legger du på ytterligere 20 minutter, får du selvsagt enda mer for innsatsen.
Det blir bra resultat med Cordon Bleu av kylling, selv om det egentlig skal benyttes kalvekjøtt.
I USA er denne retten kjent som Western Beef and Rice Casserole - derav navnet cowboygryte på norsk.
Tykke, saftige og riktig trivelige danske kjøttkaker. Enkle er de å ha med å gjøre også – som alle dansker. Det er deilig å spise dansk i Norge!
Danskene er virkelig mestre med kvernet kjøtt, og denne enkle oppskriften med frikadeller og med grov pesto er både rask og proppfull av smak.
Det er enklere enn du tror å lage dine egne hamburgere. Her får du oppskriften.
Ekte wienersnitzel er sprø på yttersiden og saftig og smakfull på innsiden. Den bør absolutt få følge av en av Østerrikes mange gode viner. Her er oppskriften.
Engelskmennene har selvfølgelig sin egen oppskrift på roastbeef. De serverer den gjerne med yorkshirepudding. Følg den enkle oppskriften.