La koteletten få en lomme. Den skal du fylle med ost og spekeskinke. Dette er snaddermat.
La koteletten få en lomme. Den skal du fylle med ost og spekeskinke. Dette er snaddermat.
Det lite som skal til for å gjøre svinekoteletter til et skikkelig festmåltid Følg denne enkle oppskriften der vi gir kotelettene en italiensk vri.
En av sommerens store favoritter er flintstek. Svinekjøtt passer godt sammen med frukt, og her er en oppskrift med appelsinmarmelade.
Flintstek er manges favoritt blant grillretter. I denne oppskriften får den følge av spennende tomatpakker og frisk salat.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.
Her er oppskriften på en litt spenstig grillrett med masse krydder og en eksotisk grillsaus som du med enkelhet lager selv.
Denne grilloppskriften er rask å lage og med aprikos til blir den meget smakfull og et ikke minst et syn for øyet når du serverer den.
Her skal kotelettene under lokk, altså braiseres, sammen med grønnsaker, for ekstra saftighet.
Koteletter er ukomplisert og veldig god mat, og her har vi laget et tradisjonelt følge til dem.
Vil du imponere med porsjonspizza med pulled pork skal du bruke denne oppskriften. Med med bbq-saus, vårløk, rødløk og persille er du garantert sukess.
Denne oppskriften med skinkebiff av svinekjøtt er både fruktig og hot. Det skyldes smak av sødmefylt frukt og skarpe toner av chili. Den kan også lages på grillen.
Denne måten å lage skinkebiff lykkes du garantert med. Og du vil helt sikkert lage rettene flere ganger.
Skinkebiff med disse deilige grønnsakene må du prøve. Vi lover deg at du helt sikkert vil lage retten flere ganger.
Gjør skinkebiffen litt hot med chili. Og med pasta og annet deilig godt kan du raskt servere.
Liker du det hot skal du prøve denne oppskriften. Som du forstår er inspirasjonen hentet fra Mexico.