Denne måten å tilberede kjøtt og grønnsaker på er unik for Ukraina og en gammel tradisjon.
Denne måten å tilberede kjøtt og grønnsaker på er unik for Ukraina og en gammel tradisjon.
Du trenger bare en pakke svinefilet som du får på nærmeste butikk, og så er du i gang med en herlig, enkel og smakfull middag der også Jarlsbergost inngår.
Svinebiff er lettlaget middagsmat. Med pasta og paprikasaus er maten på bordet før du vet ordet av det. Følg vår enkle oppskrift.
Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter.
Spør du barna om de vil ha indianerkoteletter svarer de garantert ja. Spør du voksne, vel. Alle kan spise disse. Det er knivkuttene i kjøttet som skapt navnet-
Denne grilloppskriften er rask å lage og med aprikos til blir den meget smakfull og et ikke minst et syn for øyet når du serverer den.
Denne måten å lage skinkebiff lykkes du garantert med. Og du vil helt sikkert lage rettene flere ganger.
Dette er en god og lettlaget dansk hverdagsrett. Så gjør som danskene og server den med godt humør og et smil om munnen.
Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
Når svinekoteletter møter pesto, mister de det hverdagslige preget. Det gjelder også potetene.
Koteletter er ukomplisert og veldig god mat, og her har vi laget et tradisjonelt følge til dem.
Denne oppskriften med skinkebiff av svinekjøtt er både fruktig og hot. Det skyldes smak av sødmefylt frukt og skarpe toner av chili. Den kan også lages på grillen.
Gjør kotelettene ekstra gode med rødløksmarmelade. Surkålen må altså vike for mer raffinert tilbehør.
Svinefilet kan også serveres på denne måten med umiskjennelig asiatisk smak.
Kikerter er fine å tilsette i gryter, supper og salater. De er rike på proteiner og mineraler, er mettende og drøyer andre råvarer. Prøv denne spanskinspirerte gryten.
Til disse spydene velger du svinekjøtt av god kvalitet, indrefilet eller ytrefilet. Det går også bra med mørbrad. Det er viktig at kjøttet skal være lettstekt for maksimal saftighet.
Litt sulten og samtidig har du dårlig tid, lager du denne retten på noen få minutter. Sausen setter en ekstra spiss på det hele.
Risottoris er en rund, uvasket ris med mye stivelse. Stivelsen gjør at risen kan absorbere store mengder væske, og det er all væsken som gir risottoen den store smaken.