Lag en herlig rett av kalkunbiff der persillepotetmos og epler løfter retten til nye høyder. Her får du hele oppskriften.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Lag en herlig rett av kalkunbiff der persillepotetmos og epler løfter retten til nye høyder. Her får du hele oppskriften.
Du kan servere kalkun på andre måter enn som helstekt. Denne oppskriften er perfekt for deg som ikke skal ha så mange til bords. Eller hvis du vil bruke kalkun som en del av en større meny.
Gjør som amerikanere i dag, server kalkun til middag. Du behøver slett ikke velge en hel fugl for å få den gode smaken. Denne oppskriften er både smaksrik og lettvint.
Med denne oppskriften på kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid som også kan nytes på en hverdag.
Kalkun kan meget vel benyttes som basiskjøtt i gryteretter. For selv om kjøttet i seg selv ikke har så mye smak vil det sammen med de øvrige ingrediensene være med på å skape en smaksrik og flott gryterett.
Når du lager kalkunbrystet slik som i denne oppskriften kan du glede deg til resultatet. Alle rundt bordet vil juble.
Kalkunfilet servert med bakt gresskar er en skikkelig festmiddag. Følg oppskriften så får du smake.
Calvadossausen lages av eplejus, hønsebuljong, fløte - og en liten skvett calvados som setter en fin spiss på smaken. Har du ikke calvados kan du like gjerne bruke konjakk.
Du kan utnytte fileten fra kalkunen på en ypperlig måte med denne spennende oppskriften ved å legge den på en seng av poteter, bacon og en god del andre godsaker.
Et deilig urtesmør gjør kalkunen ekstra saftig og god. Serverer du kalkunen med sesongens asparges, nykål og reddiker får gjestene dine et fargerikt og lett festmåltid.
Til dagens middag bruker du vakuumpakket kalkunfilet. Men denne retten er super også som tillegg til nyttårskalkunen eller å lages dagen etter av restene etter festen.
Kalkunfilet er en super ingrediens til et smaksrikt måltid. Her i en litt friskere tolkning, men like fullt med en god rødvinsaus til.
Dett er skikkelig snadder enten du servere den til middag eller legger skiver på et koldtbord.
I USA heter denne klassiskeren Virginia Turkey Salad - en utmerket måte å bruke opp rester etter kalkun- eller kyllingmiddagen.
Denne salaten kommer du som liker litt sterkt til å like godt. Ønsker du den litt mindre hot kan du redusere mengden med chili.
La kalkunrestene spille hovedrollen i denne saftige sandwichen med chevre og Sweet Curry
Schnitzel eller snitsel - det er liksom mer schwung over den første versjonen. Uansett er dette en rett du ikke skal overlate til kjøttprodusentene, men lage selv. Her er en oppskrift med kalkun.