Pasta carbonara er en favoritt hos mange. Når du legger til kylling blir retten ekstra god.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Pasta carbonara er en favoritt hos mange. Når du legger til kylling blir retten ekstra god.
Indisk gryte i pose var 1970-tallets helgekos nummer en. Nå lager du den fra bunnen av og det på bare en halvtime. For godt til å være sant, tenker du kanskje? Nei da, bare se oppskriften her.
Denne retten kan bli din neste favoritt. Kylling i curry der du sper på med grønnsaker og fløte smaker utrolig godt.
Grønn curry med kylling er en enkel og eksotisk gryterett fra Thailand. Den varmer garantert godt i munnen og spesielt når det er litt kaldt ute.
Lag en kyllinggryte med mole verde som denne grønne sausen heter i Mexico. Umodne tomater - tomatillos og grønn chilipepper – jalapeno er med. Men den er ikke sterk, bare veldig god.
Coq au vin, med opphav fra Burgund, er en svært smakfull gryterett. Hovedingrediensen i denne oppskriften er kylling, rødvin og en masse annet snadder.
Deilig kylling i wraps med salsa og ander godsaker. Dette smaker kjempegodt.
Kylling er for alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende og lettlaget.
Dette er en klassiker som her lages på en veldig rask måte, men likevel med alle smakene i behold.
Her får kyllingen følge av øl som er en utmerket erstatning for vin i matlagingen. På samme måte som for vin, er det noen regler som gjelder. Følg oppskriften.
Ris kokt i kokosmelk får en deilig, eksotisk smak som passer godt til kylling. Stekt ananas med kokos setter prikken over i-en.
I en travel hverdag er kylling et godt valg. Samtidig som den er en sikker vinner som hele familien vil sette pris på. Prøv kylling med couscous- og eplesalat.