Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Urtemarinerer du kyllingfiletene og pakker dem i folie før du legger de på grillen, kan vi love at du vil begeistre. Her er oppskriften på hvordan du går frem.
Kylling som schnitzel med urter og krydder i massevis blir både saftig, smaksrikt og vårlig.
Kalkunfilet gjør at denne store fuglen med det anvendelige kjøttet kan nytes hele året. Kjøttet er veldig magert og må tilberedes med forsiktighet. Som i dette tilfellet hvor den får trekke i en smaksrik kraft til perfekt kjernetemperatur.
Dette smørbrødet stiller sulten like godt som en full middag.
Kyllingen får ekstra smak av karri og kokos i denne oppskriften.
Denne deilige retten med kylling er kreert av den kjente kjøkkensjefen Dag Tjersland.
Kyllinglår innbyr til marinering. Forsøk denne yoghurtmarinaden til når du skal grille.
Når den helstekte kyllingen tilberedes på denne måten, får den masse smak.